• 瀏覽: 3,049
  • 回覆: 17
我今年3月轉咗份跑數嘅工,次次臨埋尾都出事,開始好大壓力。想問幾時先會有好轉同跑到數?謝謝

附件

7F960A4E-304C-434E-967A-DF8BEDAED311.png(188.87 KB)

2019-8-20 06:53 AM

CFC71041-9813-4F90-9E28-2AD7CF02A7E6.png(320.25 KB)

2019-8-20 06:53 AM

引用:
原帖由 倫敦的雨點 於 2019-8-20 06:53 AM 發表

我今年3月轉咗份跑數嘅工,次次臨埋尾都出事,開始好大壓力。想問幾時先會有好轉同跑到數?謝謝
競爭中求財,原局比星一氣但財藏。今運財透而坐局,槍打出頭鳥,較多煩事,唯有行事低調。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倫敦的雨點 於 2019-8-20 06:53 AM 發表

2011有冇好事?

引用:
原帖由 小巫見大巫 於 2019-8-20 03:28 PM 發表

2011有冇好事?
有無方向性?

無大喜事,亦無結婚

回覆 引用 TOP

引用:

91年3月12日子時-請問即幾時左右?

引用:
原帖由 avatarx 於 2019-8-20 06:18 PM 發表

91年3月12日子時-請問即幾時左右?
大概係十二點到一點中間,不過確實真係唔清楚

回覆 引用 TOP

引用:

過多幾天,星期五處暑之後,工作有好轉。
會不會有多樣野攪?
下個月,盤數應該好

引用:
原帖由 秋天小甩頭 於 2019-8-21 12:49 PM 發表

過多幾天,星期五處暑之後,工作有好轉。
會不會有多樣野攪?
下個月,盤數應該好
希望係我個客找番條數之余 仲有多啲嚟緊
多樣野攪?無呀無特別
整係想去下旅行

引用:
原帖由 倫敦的雨點 於 2019-8-26 08:23 AM 發表

希望係我個客找番條數之余 仲有多啲嚟緊
多樣野攪?無呀無特別
整係想去下旅行
祝福你

回覆 引用 TOP

引用:

- 是否 天生不太想轉工 呢?
簡單說: 好多時....因"客觀環境"....才會轉 呢?

-  過去 到現在....是否 "財源$$"....常被同輩....花去/借去 呢? 又或者事業上...財源 總是財去,得不到 合比例 之回報....$$$??

木水馬
27-8-2019

引用:
原帖由 13森淼 於 2019-8-27 11:15 PM 發表

- 是否 天生不太想轉工 呢?
簡單說: 好多時....因"客觀環境"....才會轉 呢?

-  過去 到現在....是否 "財源$$"....常被同輩....花去/借去 呢? 又或者事業上...財源 總是財去,得不到 合比例 之回報....$$$??

木水馬
27-8-2019 ...
- "客觀環境" 我唔敢講,但之前有部分工作都係因為收入不成正比所以離開
- 同同輩一起吃喝花錢較多,財務狀況的確如是

引用:
原帖由 倫敦的雨點 於 2019-8-28 08:36 AM 發表

- "客觀環境" 我唔敢講,但之前有部分工作都係因為收入不成正比所以離開
- 同同輩一起吃喝花錢較多,財務狀況的確如是
對! 正是如此!!
- "得不到 合比例" 之回報!!
- 多花在  "跟同輩"身上!!
- 命局: 有此基因, 才有此資訊( 訊息)

- 至於事業,
因你剛進入 甲午大運, 壓力仍在, 猶以 2026-27年!!??
- 自己先要有: 心裡準備! 多找 "貴人"幫身 吧!

木水馬
28-8-2019

引用:
原帖由 13森淼 於 2019-8-28 06:00 PM 發表

對! 正是如此!!
- "得不到 合比例" 之回報!!
- 多花在  "跟同輩"身上!!
- 命局: 有此基因, 才有此資訊( 訊息)

- 至於事業,
因你剛進入 甲午大運, 壓力仍在, 猶以 2026-27年!!??
- 自己先要有: 心裡準備! 多找 "貴人"幫身 吧!

木水馬
28-8-2019 ...
嗯 盡力啦 呢幾日真係好唔開心

引用:
原帖由 倫敦的雨點 於 2019-9-2 10:51 PM 發表

嗯 盡力啦 呢幾日真係好唔開心
來緊 仍要 面對...新挑戰!!??加油!!

註:
開心 與否....還看: " 半杯水"理論!!??

引用:
原帖由 13森淼 於 2019-9-3 06:35 PM 發表

來緊 仍要 面對...新挑戰!!??加油!!

註:
開心 與否....還看: " 半杯水"理論!!??
如果我真係好想行開下 九月 去放假係咪無可能?😞😞😒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]