[住宿交通] 有用過KLOOK 包車?

有用過KLOOK 包車? E-mail 此主題給朋友

由BANGKOK AIRPORT去PATTAYA...要大車...KLOOK BOOK OK的嗎?THX

熱賣及精選
有,舊年book 過,非常方便

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-8-20 02:27 PM 發表

由BANGKOK AIRPORT去PATTAYA...要大車...KLOOK BOOK OK的嗎?THX
準時司機服務好價錢合理

引用:
原帖由 皇上駛到 於 2019-8-22 08:11 AM 發表

準時司機服務好價錢合理
有人舉牌的嗎?

引用:
原帖由 gintonic1628 於 2019-8-22 10:38 AM 發表

邊度平?我問過炳嫂,一程要HK720...

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-8-20 02:27 PM 發表

how much

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-8-22 01:16 PM 發表

有人舉牌的嗎?
我在机场酒店等候司機仲早到十幾分鐘拿着纸牌寫上的名字找你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2019-8-22 01:19 PM 發表

how much
我三个人選擇四人車,可能不夠車用'來載的車我估可以坐十個乘客

引用:
原帖由 皇上駛到 於 2019-8-22 01:25 PM 發表

我三个人選擇四人車,可能不夠車用'來載的車我估可以坐十個乘客
收費约四佰三

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-8-20 14:27 發表

畸碌貴喎 除非你有某種情意結啦 如果唔係寶寶網飛豬個埋旅行社會平少少 亦都信得過 我已訂過好多次世界各地包車接送 你格一格價會較好

YO !!
引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2019-8-22 03:09 PM 發表

畸碌貴喎 除非你有某種情意結啦 如果唔係寶寶網飛豬個埋旅行社會平少少 亦都信得過 我已訂過好多次世界各地包車接送 你格一格價會較好
我們幾個女士去...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-8-22 01:17 PM 發表

邊度平?我問過炳嫂,一程要HK720...
try https://nj-tour-booking-center.business.site/
來回 1900 baht,大車另計,自己查詢

回覆 引用 TOP

try https://nj-tour-booking-center.business.site/

引用:
原帖由 gintonic1628 於 2019-8-22 03:30 PM 發表

Thanks a lot!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #包車
 18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。