[Rolex] 大家點睇呢隻1675 Long E?

大家點睇呢隻1675 Long E? E-mail 此主題給朋友

回覆 引用 TOP

精選汽車
睇價錢囉!

引用:
原帖由 10:10:31 於 2019-8-22 08:27 AM 發表

睇價錢囉!
15你覺得合理嗎

回覆 引用 TOP

塊片已經跟吾到 long E
平平哋可以ge
將貨就價,市場好均真

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-22 02:36 PM 發表

平平哋可以ge
將貨就價,市場好均真
你意思是塊片唔對期嗎? 咁15算係合埋定貴?

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-22 02:36 PM 發表

平平哋可以ge
將貨就價,市場好均真
同埋若果我換過塊片會不會好啲呢?謝謝

引用:
原帖由 T.M基拉 於 2019-8-22 03:52 PM 發表

你意思是塊片唔對期嗎? 咁15算係合埋定貴?
曲前輩剛剛寫左篇1675's 期數百事片
可以答到樓主
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26414936&extra=page%3D1&page=388

用15萬買隻舊鋼勞,你自己鍾意咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T.M基拉 於 2019-8-22 03:53 PM 發表

同埋若果我換過塊片會不會好啲呢?謝謝
有心玩long E  一定要換過塊啦
通常系自己補錢去執靚佢

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-22 04:30 PM 發表

有心玩long E  一定要換過塊啦
通常系自己補錢去執靚佢
聽師兄咁講我個面應該冇乜問題?

我打算換呀,可能遲下去東京換個紫圈

引用:
原帖由 T.M基拉 於 2019-8-22 04:31 PM 發表

Ching諗住換紫圈,我都想揾,東京價錢會親民D?

你不能讓自己的生活過得非常艱難,但也不值得過度追求名利這種東西,那是沒有意義。

回覆 引用 TOP

個圈應該係16710圈,要換塊1675片可能要七八千,仲要對埋MK1就要講運氣了。
吾好講個圈,塊面D刻度都好一般,瑩光甩到岩岩巖巖。尤其是12點位大三角有條好深凹痕,check清個面有冇翻過,有可能D夜光開始甩番或變型!
仲有,知吾知隻錶能否拉針停?
如果可以就……,真係……
同埋要對埋流水號是否MK1期。
15個?師兄有錢不妨買回來作參考品。

王風雷
龍虎門Big5
王降龍之子
白蓮教月聖使
暗黑冰火七重天

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T.M基拉 於 2019-8-22 04:31 PM 發表

Ching識路去日本揾好嘢,勁

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-24 04:14 PM 發表

睇曲兄個帖話塊紫片要$5000us,真係吾易玩!

王風雷
龍虎門Big5
王降龍之子
白蓮教月聖使
暗黑冰火七重天
引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-8-24 04:35 PM 發表

睇曲兄個帖話塊紫片要$5000us,真係吾易玩!
小弟吾系9吹, 市場格價好癲

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-24 04:14 PM 發表

都係撞下彩!去開旅行咪行下

回覆 引用 TOP

26 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。