[意甲] 李華度:其實比較想看尼馬搭檔C.朗

李華度:其實比較想看尼馬搭檔C.朗 E-mail 此主題給朋友

尼馬到底去哪兒?

尼馬(Neymar)今夏和巴黎聖日耳門徹底翻面,看起來有離隊的可能,雖然他和幾家豪門傳出了緋聞,但他的下家依然是謎。日前巴西傳奇李華度(Rivaldo)表示,他希望看到尼馬去祖雲達斯效力。

李華度表示:「我想要看尼馬和C.朗拿度(C.Ronaldo)一起踢球,這太棒了。對於C.朗拿度來說,讓尼馬在他身邊踢球,有利於C.朗拿度自己提升入球和助攻數。」

「尼馬能夠分擔C.朗拿度在祖雲達斯的責任,對於尼馬而言,這是一筆有好處的簽約,對於祖雲達斯來說也是有益的。」
  (小九)

https://m.sina.com.hk/news/artic ... 9C%97-10535026.html

尼馬玩彩虹過人,c朗就大師級魔術師,兩人一定可以擦出火花,一左一右扭爆對面兩條邊

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你
熱賣及精選
尼馬一季踢得3個月,3個月入面有2個月都扭屎忽,仲要斷埋十字肕帶再勁都好只要過一億就免問啦

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2019-8-22 08:54 PM 發表

尼馬一季踢得3個月,3個月入面有2個月都扭屎忽,仲要斷埋十字肕帶再勁都好只要過一億就免問啦
有阿朗係到,邊個敢玩野就的佢去跑山操短跑

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

尼馬幾有型,有阿朗1成

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

Gd ideas

李華度係唔係想暗示跟C朗學識積極,跟梅西學識散步

肯定爭射12碼爭到即場互毆

如果真係成事,祖記更衣室精彩囉
2條都係搞屎棍,肯定有好多朗迷最愛嘅更衣室新聞

引用:
原帖由 horsekeeper 於 2019-8-22 10:27 PM 發表

Gd ideas
好,值得期待

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken1800 於 2019-8-22 10:39 PM 發表

李華度係唔係想暗示跟C朗學識積極,跟梅西學識散步
對於C.朗拿度來說,讓尼馬在他身邊踢球,有利於C.朗拿度自己提升入球和助攻數。

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric19850214 於 2019-8-22 10:39 PM 發表

肯定爭射12碼爭到即場互毆

如果真係成事,祖記更衣室精彩囉
2條都係搞屎棍,肯定有好多朗迷最愛嘅更衣室新聞
阿朗同尼馬有拍打拳廣告, 但現實尼馬點會夠阿朗抽,莫講話互毆,阿朗可以一掌推飛尼馬

美斯係神! 萬中無一

李華度
當年敗走巴塞
卻不為巴塞說好話..

引用:
原帖由 柑桔茶 於 2019-8-22 10:53 PM 發表

李華度
當年敗走巴塞
卻不為巴塞說好話..
大家都想睇阿朗拍尼馬

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2019-8-22 10:45 PM 發表

阿朗同尼馬有拍打拳廣告, 但現實尼馬點會夠阿朗抽,莫講話互毆,阿朗可以一掌推飛尼馬
應該跟過拳王夜晚食白粥

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2019-8-22 08:41 PM 發表

尼馬到底去哪兒?

尼馬(Neymar)今夏和巴黎聖日耳門徹底翻面,看起來有離隊的可能,雖然他和幾家豪門傳出了緋聞,但他的下家依然是謎。日前巴西傳奇李華度(Rivaldo)表示,他希望看到尼馬去祖雲達斯效力。

李華度表示:「我想要看尼馬和C.朗拿度(C.Ronaldo)一起踢球,這太棒了。對於C.朗拿度來說,讓尼馬在他身邊踢球,有利於C.朗拿度自己提升入球和助攻數 ...
on 9,邊忽一左一右。
c7一係中鋒一係左,尼馬又係左,何來一左一右.....

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2019-8-22 08:54 PM 發表

送都唔想要

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。