[Rolex] 想買隻綠水鬼畀老婆

想買隻綠水鬼畀老婆 E-mail 此主題給朋友

有個白痴問題:想買隻綠水鬼,我知冇再出,但除左唔要炒價,去專門店有冇得排。

精選汽車
引用:
原帖由 十五之子 於 2019-8-23 11:40 AM 發表

有個白痴問題:想買隻綠水鬼,我知冇再出,但除左唔要炒價,去專門店有冇得排。
比較渺茫

引用:
原帖由 JIMMY_GO 於 2019-8-23 11:52 AM 發表

比較渺茫
冇貨畀我排?

點會冇出,不過唔係輪到你正價買姐。
你睇堆炒家有新鮮日期賣既綠綠就知啦

引用:
原帖由 balighthk 於 2019-8-23 11:55 AM 發表

點會冇出,不過唔係輪到你正價買姐。
你睇堆炒家有新鮮日期賣既綠綠就知啦
即係都可以去專門店問吓,但好大機會係輪到我都唔到我啦

引用:
原帖由 十五之子 於 2019-8-23 11:54 AM 發表

冇貨畀我排?
排多幾間,世事無絕對,可能會排到
同表佬買要食炒價,no way

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十五之子 於 2019-8-23 11:57 AM 發表

即係都可以去專門店問吓,但好大機會係輪到我都唔到我啦
說得對

回覆 引用 TOP

66? 點解冇再出? 生產緊架呵 
不過你walk in入去排就真係好難囉, 除非你識人啦

相見時難別亦難 東風無力百花殘
春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾
晚唐 李商隱

回覆 引用 TOP

講到尾到係錢作怪,邊個唔想正價買,師兄要排真係無可能.

引用:
原帖由 ckl997 於 2019-8-23 12:14 PM 發表

講到尾到係錢作怪,邊個唔想正價買,師兄要排真係無可能.
我預排一年🤣

引用:
原帖由 十五之子 於 2019-8-23 12:15 PM 發表

我預排一年🤣
排三年都冇用,除非冇人炒喇

回覆 引用 TOP

有買快手,女人冇耐性吾等得

我都差不多排年多,死心吧,要認識勞界遊戲規則.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-8-23 12:27 PM 發表

有買快手,女人冇耐性吾等得
街價成十皮,官網七皮。

無論66或6克都炒到成十二個,十皮應該係舊年嘅價!

回覆 引用 TOP

54 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。