打印

[翡翠台] 失魂伍樂怡:我試過唔戴胸圍落街!

失魂伍樂怡:我試過唔戴胸圍落街! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]


[img][/img]><


伍樂怡 (Kelly) 今日打扮索爆為護膚品牌活動擔任嘉賓,她坦言自己由細到大都貪靚:「可能我啲genes入面已經有呢個貪靚基因,因為我媽咪都好貪靚,屋企人話返畀我知喺我3、4歲嗰時,試過趁我媽咪瞓咗覺就拎佢啲唇膏,喺佢塊面上亂畫,證明我細細個已經對佢啲化妝品好有興趣。」以前在加拿大升學的Kelly 10歲左右已首次化妝,有時也會化妝返學:「我想遮黑眼圈,但又唔係好識化,次次化完對眼下面都會白咗一撻。」Kelly話自己讀書時無咩心儀對象,所以無特別為了別人而去扮靚。



雖然Kelly每次出來見人都以靚靚look上陣,但她其實都有好hea打扮同宅女的一面。Kelly說:「我喺屋企完全唔會打扮,會戴眼鏡同紮個髻,着家居服,落街都會街坊look,又會踢拖,方便吖嘛,都會戴返頂帽,希怪唔會遇到熟人啦。咁我個造型唔會唔見得人嘅,我本身好鍾意整潔,唔會好「烏wear」,間房都好整齊嘅。Kelly同唔少女生一樣,為了舒適,在家都有唔着bra的習慣,結果有次說差點「出事」了,Kelly說:「我落街買啲嘢,但出𨋢嗰時覺得硬係少咗啲嘢,個感覺怪怪的,點知發現原本我唔記得着Bra,即刻原𨋢上返屋企着返。」


小心凍親呀



嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」
熱賣及精選
笑容幾甜


回覆 引用 TOP

有乜出奇,着裙又唔記得着底底嘅都有啦


豪放女


回覆 引用 TOP

[隱藏]
再見了.........

回覆 引用 TOP

吾帶Bra 甘豪放


Not bad


回覆 引用 TOP

只係喺㗎𨋢度 唔算落街喎


回覆 引用 TOP

鷄?


回覆 引用 TOP

[隱藏]
俾我中出就乜都唔洗著, 仲舒服啦!


回覆 引用 TOP

關人9事咩


回覆 引用 TOP

Thanks for sharing


回覆 引用 TOP

國際標準


回覆 引用 TOP

樓上全部都戇鳩,唔帶 bra 就豪放!好平常事


[隱藏]
我要奶呀


回覆 引用 TOP

主題標籤 #伍樂怡
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。