比班人害死...收手啦

本主題由 nc99999 於 2019-8-26 05:04 PM 移動

比班人害死...收手啦 E-mail 此主題給朋友

公司講到明今年唔會有隻糧.
你班人知唔知好多人等份糧救命嫁........依嫁好多人要死喇..你地開心喇..!!
呢班人根本好多都未做野或者唔做野, 香港比你地玩死.....依嫁要死仲要日日玩野
我地忍夠喇.....

熱賣及精選
忍夠又點?
想學將軍澳條友斬人?
搵唔到食係你廢者
大把人日日仲係股票賺大錢
等樓市大跌執平貨呀傻佬

利申、做freelance 工程
一日收四千、爽yy

乜都係人地問題,唔俾係因為你自己廢

引用:
原帖由 topsmac2 於 24-8-2019 08:40 發表

你班人知唔知好多人等份糧救命嫁........依嫁好多人要死喇..你地開心喇..!!
呢班人根本好多都未做野或者唔做野, 香港比你地玩死.....依嫁要死仲要日日玩野
我地忍夠喇..... ...
為民主,犧牲吓都要

黑衣人只有一個目的: 就是大家都無好日子過。

乜野公司黎架?隻糧話cut就cut?合約寫明架wor! 咪做啦轉工啦

廢到呢  自已無用賴地硬  頂你唔順

引用:
原帖由 topsmac2 於 2019-8-24 08:40 AM 發表

今年出年我地都打定輸數,所以唔會有期望,預佐冇雙糧

引用:
原帖由 topsmac2 於 2019-8-24 08:40 AM 發表

講咩都冇用㗎,佢哋已經唔用個腦,只係要訴求要民主,講到明要攬炒添

引用:
原帖由 hihi198956 於 2019-8-24 09:06 AM 發表

乜野公司黎架?隻糧話cut就cut?合約寫明架wor! 咪做啦轉工啦
合約有無寫明公司幾時執笠

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2019-8-24 09:11 AM 發表

合約有無寫明公司幾時執笠
一日未執,年尾就係要雙糧架啦。花紅可有可無,雙糧就梗左架啦

引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2019-8-24 08:47 發表

忍夠又點?
想學將軍澳條友斬人?
搵唔到食係你廢者
大把人日日仲係股票賺大錢
等樓市大跌執平貨呀傻佬

利申、做freelance 工程
一日收四千、爽yy ...
綜援又雙糧,你就肥仔啦

多謝晒班曱甴

樓主做邊行先?

回覆 引用 TOP

希望有團體同政府申請民間自衛隊 對抗曱甴香港先有救 成班曱甴太囂張到處破壞 搗亂打人 屬於正常 警察無人手 制止 要靠民間團體

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。