精液與假勇武

本主題由 nc99999 於 2019-8-26 05:06 PM 移動

精液與假勇武 E-mail 此主題給朋友

老闆好文分享:

「打飛機絕無意義 它不會扭轉中央的心意」精液對付極權?

世界之大,冇第二個地方嘅人好似香港人咁,咁鐘意打飛機,然後仲要成班柴娃娃俾啲掌聲自己。佢哋推崇嘅勇武,原來係搵全香港陪葬,走去破壞香港各處、搵差佬出氣、瘋狂欺凌警方家屬or某啲寸嘴嘅敵對人士。明知道林鄭政府話唔到事,然後話要爭取五大訴求。但叫佢哋過關抗爭,搵真正嘅政權講數,結果臨過關瀨尿,一地臭腥,然後佢哋話走去送頭有乜嘢意義。

自古革命,從來都係玩流血同犧牲,你睇下香港班所謂勇武派,掂下催淚彈 見到差佬舉槍 已經We 嘩鬼叫,到有人受傷 爆眼 ,即刻好緊張好傷心。口講革命,其實驚呢樣驚嗰樣。打飛機就打飛機,唔好學人講革命,乜鬼時代革命。革命要鬥犧牲,有人死咗都唔好RIP唔好喊。所謂極權,從來唔會怕群眾唔聽話,最怕群眾連成一線玩命。

咁你過關都腳震失禁,就唔好講革命先,講返抗爭都勉強ok。好啦,話對付極權,唔敢上大陸玩人鏈?天安門 長城 中南海,如果夠膽去玩人鏈,呢啲就叫真抗爭。大佬呀留喺香港對付啲偽政權,唔係打飛機,唔通讚你好有腦?
從來冇一場成功嘅革命和抗爭,係瞄準人民,搵人民開刀,搵地區陪葬。喺抗日戰爭嘅歷史入面,有一個城鎮,因為被日軍起咗好多間細菌研究所 同埋有炸藥埋喺地下,日軍想用呢啲細菌病毒,蔓延到全中國,等好多人中國人不戰而敗。而呢個城鎮嘅人,寧願全部死,都要阻止細菌爆發.所以殺完呢度嘅日本仔,再號召呢度嘅群眾上街跳舞唱歌。大家都好清楚,陣間全部都會死,但佢哋冇一個撤出城鎮,等到炸彈響起嘅一刻。

家陣香港有好多細菌研究所?有瘟疫?冇啦啦搵全香港人陪葬,就話對抗極權,爭取訴求。訓街三個月爭取普選,政府都唔俾普選,why?因為中央唔俾囉。點嘛,家陣所謂嘅偽勇武,要挾持到中共?香港一夜陸沉,中共都冇所謂架,唔好睇到香港咁高地位先得架,仆街。

坦白講,中共嘅脾性好撚簡單,越唔撚聽話,越唔俾你。如果下下假勇武真搞事一番,政府要就普選同撤回條例,咁下次要去公投獨立,唔通又俾你?暫緩係俾政府落台階嘅說法,仲咄咄逼人要撤回,即唔俾面政府,咁中央點解要屈服?你當共產黨嗰班仆善男信女嚟?

而香港人,繼續眾籌登海外報紙,然後搞人鏈有外國人廣泛報導,便洋洋自得。喂,鬼佬梗話支持香港啦,講咋嘛,我夠話踩上月球征服嫦娥啦。鬼佬借支持嚟激中共咋,你估真支持?

六四夠全世界都知道啦,家陣依然高呼平反六四嘅,絕大部分咪得返香港人 同海外華人……連台灣人都唔多人講啦。
咁你明啦,乜鬼嘢支持,其實講咋,經不起時間磨煉。你叫班鬼佬捐啲錢嚟呀嘛 即刻同中國絕交呀嘛。乜撚柒都冇做,人哋講下聲援,high過嚟高潮。

成日打飛機 邊度射精 然後俾啲掌聲自己,之後又去塞機場。真係服得呢班人好緊要。

熱賣及精選
引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-24 12:20 發表

老闆好文分享:

世界之大,冇第二個地方嘅人好似香港人咁,咁鐘意打飛機,然後仲要成班柴娃娃俾啲掌聲自己。佢哋推崇嘅勇武,原來係搵全香港陪葬,走去破壞香港各處、搵差佬出氣、瘋狂欺凌警方家屬or某啲寸嘴嘅敵對人士。明知道林鄭政府話唔到事,然後話要爭取五大訴求。但叫佢哋過關抗爭,搵真正嘅政權講數,結果臨過關瀨尿,一地臭腥, ...
一過關立即變奄春😂😂😂

附件

IMG-20190824-WA0023.jpg(53.59 KB)

2019-8-24 12:31 PM

IMG-20190824-WA0026.jpg(47.9 KB)

IMG-20190824-WA0027.jpg(80.13 KB)

IMG-20190824-WA0025.jpg(55.62 KB)

依家係政府話條條例死咗,但班人都要佢番生,再撤回過,吹漲。

引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-24 12:31 PM 發表

一過關立即變奄春😂😂😂
賀,行政拘留幾多日?

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-8-24 01:24 PM 發表

賀,行政拘留幾多日?
顛覆國家,拘留幾多日?應該係幾多年!

引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-24 12:20 PM 發表

老闆好文分享:

世界之大,冇第二個地方嘅人好似香港人咁,咁鐘意打飛機,然後仲要成班柴娃娃俾啲掌聲自己。佢哋推崇嘅勇武,原來係搵全香港陪葬,走去破壞香港各處、搵差佬出氣、瘋狂欺凌警方家屬or某啲寸嘴嘅敵對人士。明知道林鄭政府話唔到事,然後話要爭取五大訴求。但叫佢哋過關抗爭,搵真正嘅政權講數,結果臨過關瀨尿,一地臭腥, ...
師兄,借貼一用

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-24 01:31 PM 發表

即係香港納稅人可以少比錢了。又多了機會比真正學生入讀香港大學。

全力支上大陸玩人鏈,夠膽上去做烈士話你叻。

回覆 引用 TOP

王㶨的歌😁
https://www.youtube.com/watch?v=qwq7lBzAMUU

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港人無能治香港 於 2019-8-24 01:31 PM 發表

西藏由小學一年級重頭開始

引用:
原帖由 契家佬洩2 於 2019-8-24 12:20 PM 發表

老闆好文分享:

一邊說擲磚暴力, 另一邊話示威者唔勇武。精神分裂嗎?

五大, 根本無可能。 

引用:

老闆好文分享:

講得好

回覆 引用 TOP

所謂勇武 真實走得最快

引用:

老闆好文分享:

x2

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。