好耐未貓過🐱

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-25 12:07 AM 發表

頭先另一位師兄係專家,大家可以交流一下
邊位?尼度巧多高手!

熱賣及精選
引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-24 07:25 PM 發表

朋友約酒聚,我順便試隻新杯。朋友想飲的酒未必是我喜歡,聚會最重要還是同那些人。

想飲白酒先來清蒸龍躉仔,蒸得過老,味道還可

續...
食物看來不錯,最重要是有酒友,好開心咁 🥳

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-25 12:11 AM 發表

係咪又係我
太耐唔記得,不過有可能係

我就站在布拉格黃昏的廣場 在許願池投下了希望
那群白鴿背對著夕陽 那畫面太美我不敢看

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-25 12:11 AM 發表

最緊要岩自己,又就黎開鑼
唔麻煩人又啱自己就得,一星期後

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-8-25 12:12 AM 發表

系禾自己問題遮.......等如禾朋友個老闆......同老闆娘兩個去尖沙咀酒店食飯........兩位埋單6xxx一樣.......禾刀吾明典解......
自己能夠可以又喜歡就可以

引用:
原帖由 zevo 於 2019-8-25 12:14 AM 發表

Gdgdgd
做到最好

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-8-25 12:16 AM 發表

邊位?尼度巧多高手!
Sictakho 呀,佢對酒杯好有研究,你地可以交流下

引用:
原帖由 apple_green 於 2019-8-25 12:16 AM 發表

食物看來不錯,最重要是有酒友,好開心咁 🥳
多謝Apple姐,食物不過不失,最重要有好朋友,這樣就最開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-25 12:18 AM 發表

唔麻煩人又啱自己就得,一星期後
到時會唔會分享

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-25 12:17 AM 發表

太耐唔記得,不過有可能係
燒鮑魚同海參好出色

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-25 12:22 AM 發表

到時會唔會分享
再有飯聚都會分享

引用:
原帖由 lforlotism 於 2019-8-25 12:23 AM 發表

燒鮑魚同海參好出色
可以約下朋友睇睇有無興趣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-25 12:10 AM 發表

想問下金威比雪花買左係咪已經無左
系米買左就吾知.......金威仲有得賣......

引用:
原帖由 幸運如意☆ 於 2019-8-25 12:19 AM 發表

自己能夠可以又喜歡就可以
所以禾......吾系幸運兄你個谷人......

引用:
原帖由 許健輝 於 2019-8-25 12:27 AM 發表

系米買左就吾知.......金威仲有得賣......
我留意一下

回覆 引用 TOP

主題標籤 #海鮮 #燒腩 #龍蝦
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。