港鐵封站阻人放工

本主題由 nc99999 於 2019-8-26 05:04 PM 移動
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-8-24 07:35 PM 發表

港鐵已經變咗狗鐵,吾俾官塘同九龍灣市民放工,阻人揾食,市民予以強烈譴責
唔好再轉移喇。

黑衫暴徒走唔甩!!遲早要還!!
日日破坏香港係市民都知。
唔好以為白白痴痴寫下大字就以為啲人支持你。自我感覺良好。

大家下次投票唔好投飯民,一定要投建制!!!
唔好畀香港再亂!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 highbury64 於 2019-8-24 07:35 PM 發表

港鐵已經變咗狗鐵,吾俾官塘同九龍灣市民放工,阻人揾食,市民予以強烈譴責
又話要不合作運動? 又話要罷工? 依家聽晒你話停駛又唔鍾意?好難服待喎

警方好油打曱甴, 唔好諗住早收工丫

回覆 引用 TOP

曱甴們暴動完放工無車搭呀?

又比暴徒彩虹上車記者記一公,提供路線。東網直播收音播出

引用:

曱甴吾作死吾洗卦地鐵,你應該怪曱甴而吾係港鐵,除非你又係曱甴文宣

回覆 引用 TOP

引用:

有暴徒嘛。
無暴徒,咪唔會咁囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 180320 於 2019-8-24 07:49 PM 發表

明知會入來破壞,早點關閘是合理
唔車你入去就真,有本事行入去囉,又唔係好遠

回覆 引用 TOP

64仔, 收皮啦!

回覆 引用 TOP

引用:

多謝仆街曱甴囉

回覆 引用 TOP

引用:

咁要搵前線去圍堵港鐵站,咁多地鐵站有排圍啦,太啲叫文宣出時間表,應該好多人支持,你們有兩百萬市民支持的,圍警局要食催眠彈,圍港鐵站安全好多

回覆 引用 TOP

其實封鐵係阻佢地去其他地方封路

回覆 引用 TOP

頂,啲黑衣人唔好搭地鐵啦,企我隔離個身好臭

回覆 引用 TOP

圍佢llm 放佢d staff放工 dklm

回覆 引用 TOP

成班去咗黄大仙!!!

附件

Screenshot_20190824-201232.jpg(83.78 KB)

2019-8-24 08:14 PM

順應天命而盡力為 ,凡事做人不問良心莫問鬼神 ,
只要努力定能找到自己的一片天空

我們的煩惱本空,罪業本無自性,識心寂滅,沒有妄想動念處,就是正覺,就是佛道。
如果能夠保持一顆平實不亂的真心,佛性當下就會開顯。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #九龍 #九龍灣
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。