[英超] 今時今日既曼聯 同 今時今日既利記

今時今日既曼聯 同 今時今日既利記 E-mail 此主題給朋友

點比啊

未來幾年 曼迷睇見利迷都要掉頭走...

熱賣及精選
引用:
原帖由 摩佬皮已收 於 2019-8-25 01:54 AM 發表

點比啊

認同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 摩佬皮已收 於 2019-8-25 01:54 AM 發表

點比啊

曼迷一句話已經打沉利迷:
赢左英超冠軍味?13 vs 0

上次唔知邊個水我話曼聯可望冠,我仲買左$500..

係咪可以當捐左啦?

引用:
原帖由 1233178 於 2019-8-25 02:03 AM 發表

曼迷一句話已經打沉利迷:
赢左英超冠軍味?13 vs 0
Why not
It's so true
Chelsea, arsenal , man city all done already lol

引用:

點比啊

Then liverpool fans have been run away for at least 20 years ? Hahahaha

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 maxphoenix 於 2019-8-25 02:25 AM 發表

上次唔知邊個水我話曼聯可望冠,我仲買左$500..

係咪可以當捐左啦?
你咁都信?曼呢幾年開leed第一場都會俾假希望D曼迷
跟住就開始down,跟住再喂塊屎俾D曼迷食

引用:
原帖由 ksz0214 於 2019-8-25 02:31 AM 發表

Why not
It's so true
Chelsea, arsenal , man city all done already lol
mu fans like a uncle in Victoria park, always talk history, who won au luen last year and repeat this year, who play au ba this year and repeat best grass champion again?

引用:
原帖由 摩佬皮已收 於 2019-8-25 02:35 AM 發表

你咁都信?曼呢幾年開leed第一場都會俾假希望D曼迷
跟住就開始down,跟住再喂塊屎俾D曼迷食
$500食屎,好慘...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LimaW 於 2019-8-25 02:49 AM 發表

mu fans like a uncle in Victoria park, always talk history, who won au luen last year and repeat this year, who play au ba this year and repeat best grass champion again?
算啦,佢人生就係停在原地,只剩歷史同回憶

我係利迷,呢隊曼聯d行軍速度都幾快喎,d走動好過上年,都唔係冇得打嘅,反而利記防守好似差左d,希望正選龍門出番嚟有改善

引用:
原帖由 vic_73 於 2019-8-25 03:08 AM 發表

我係利迷,呢隊曼聯d行軍速度都幾快喎,d走動好過上年,都唔係冇得打嘅,反而利記防守好似差左d,希望正選龍門出番嚟有改善
咪臭係!利記贏連之嘛!
In Pobga, we trust!

附件

20181219_b80a6c70a036a47d6157wX3WGO5i5Eie.jpg(50.9 KB)

2019-8-25 03:14 AM

引用:

點比啊

曼聯真係好可惜,費sir一早都希望高普可以帶曼聯同埋唔想佢帶利記,就係時間不合吿吹了。以高普嘅領軍能力,眼光和視野,可以將利記化腐朽為神奇,球員低買後大部分可以幾倍增值,英超輸曼城只係唔夠財力增強板櫈深度姐,再加上曼聯雄厚財力,什麼世界頂級球星都買得到,曼聯皇朝早幾年已復興左啦。
但係現實就似係利記復興多D。

引用:
原帖由 軍鳩 於 2019-8-25 03:14 AM 發表

咪臭係!利記贏連之嘛!
In Pobga, we trust!
好有魔性啊~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LimaW 於 2019-8-25 02:49 AM 發表

Well
I think the victoria park uncle is suit for YNWL since HISTORY is for them more lol
Last year ? History then
70s 80s ? History too hahahaha

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。