海鮮拼盤@巴黎酒店隔離

海鮮拼盤@巴黎酒店隔離 E-mail 此主題給朋友

頭先食完午餐跟住就返咗去酒店瞓下覺
點知9:00pm先起身
跟住就出去食嘢啦
咁下面有間餐廳有埋海鮮拼盤
咁不如就試吓啦
海鮮拼盤乜都有價錢可以
都唔錯嘅多謝收看

熱賣及精選
引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-8-25 06:20 AM 發表

頭先食完午餐跟住就返咗去酒店瞓下覺
點知9:00pm先起身
跟住就出去食嘢啦
咁下面有間餐廳有埋海鮮拼盤
咁不如就試吓啦
海鮮拼盤乜都有價錢可以
都唔錯嘅多謝收看

影片
...
好嘆

引用:
原帖由 MakybeDiva 於 2019-8-25 06:40 AM 發表

好嘆
其實好繼續好眼訓。 頭先9pm訓醒又食, 家陣食完又訓哈哈

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-8-25 06:44 AM 發表

其實好繼續好眼訓。 頭先9pm訓醒又食, 家陣食完又訓哈哈
哈哈⋯⋯市民兄剛剛✈️去 Paris,  可能🈶️緣相見

巧豐富,未食早餐,
睇見好肚餓

非常豐富。
巴黎都好似仲有黃背心,注意一下安全。
小市民兄都一樣。
旅程愉快!

好正,玩得開心d,日落巴黎

高級美食,玩得開心啲

引用:
原帖由 MakybeDiva 於 2019-8-25 06:47 AM 發表

哈哈⋯⋯市民兄剛剛✈️去 Paris,  可能🈶️緣相見
係咩。我睇下先。家陣526 因為時差関係我起咗身。可能尋日訓得太多。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-8-25 07:07 AM 發表

巧豐富,未食早餐,
睇見好肚餓
快的去食吧。 尋晚海鮮太多其實都食唔洗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2019-8-25 07:40 AM 發表

非常豐富。
巴黎都好似仲有黃背心,注意一下安全。
小市民兄都一樣。
旅程愉快!
多謝你。黃背心我見唔到反而我怕小偷多的。
所以今次着到好禿又財物用斜孭袋跟身。
今次真係好鬼死樣衰

引用:
原帖由 chemistryepi 於 2019-8-25 08:20 AM 發表

我尋日下午係老佛爺百貨只係食咗1個starter, 2x main course plus still water 55 EUR.
根本佢地的starter , main course 樣樣十幾二十幾歐羅。

引用:
原帖由 kirstyu2 於 2019-8-25 08:51 AM 發表

好正,玩得開心d,日落巴黎
Dalloyau .

主題標籤 #海鮮 #酒店
 62 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。