[遊記分享] 三儍襲山陰山陽 day 6 updated

三儍襲山陰山陽 day 6 updated E-mail 此主題給朋友

今生暑期我哋又去最愛嘅日本,大阪入廣島走,途經鳥取、岡山同四國嘅愛媛,總共14日。
第一日中午機不過班機delay咗夜晚7點先到埗,放好行李就去食晚餐
Day 1 詳文 http://yimsfamilyvoyage.blogspot.com/2019/08/day-1-2872019.html

熱賣及精選
謝分享😀

贏錢至上

回覆 引用 TOP

支持, thx for sharing

回覆 引用 TOP

Thanks for sharing

回覆 引用 TOP

多謝觀賞
第二日响酒店嘆完豐富嘅早餐就出去,今日主要响大阪行下街,下晝只係食咗個簡單嘅tea,行多陣就去食燒肉放題,⼂雖然呢餐都幾就,不過就超級好食,m食完就返酒店休息
Day 2 詳情:http://yimsfamilyvoyage.blogspot.com/2019/08/day-2-2972019.html

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dogdogling 於 25/8/2019 12:43 PM 發表

今生暑期我哋又去最愛嘅日本,大阪入廣島走,途經鳥取、岡山同四國嘅愛媛,總共14日。
第一日中午機不過班機delay咗夜晚7點先到埗,放好行李就去食晚餐
Day 1 詳文 http://yimsfamilyvoyage.blogspot.com/2019/08/day-1-2872019.html 1014042510140426
10140427 ...
三儍好睇

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

Day 3
我哋今日開始自駕遊,大阪攞車揸上鳥取,3個鐘左右終於到埗,食完簡單午餐诨後就去鳥取沙丘玩,之後再去沙丘美術館睇好靚嘅沙雕。晚餐去居酒屋食晚餐再返酒店休息
Day 3 詳文:http://yimsfamilyvoyage.blogspot.com/2019/08/day3-3072019.html

回覆 引用 TOP

撐一下~

鳥取確實好地方

附件

20190402_185927.jpg(243.96 KB)

2019-8-28 12:06 AM

20190403_164934.jpg(204.77 KB)

20190402_143421.jpg(103.05 KB)

20190403_112717.jpg(504.99 KB)

玩左14日, enjoy 左差唔多半個月,爽爆

多謝分享

回覆 引用 TOP

@dogdogling 樓主!請問你大阪借廣島還車嗎?幾錢邊間呢?係咪異地還車貴好多?

引用:
原帖由 partizan 於 2019-8-28 12:21 PM 發表

玩左14日, enjoy 左差唔多半個月,爽爆
唔止爽爆,卡都爆,呢個trip駛咗好多錢🤑

回覆 引用 TOP

主題標籤 #四國 #大阪 #日本
 32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。