• 瀏覽: 16,476
  • 回覆: 50
點解依度絕大多數都係買Chanel,無咩人講lv.
其實lv近年啲款都幾靚,奇怪就係無人提無人講....有無人依然打算買LV或準備買LV㗎??

熱賣及精選
我有買架,不過已經係上年年尾時,銀包買比媽媽,信封套唔知買黎做乜🤫手袋對上一個係neverfull, 都有十年八年前lu

引用:
原帖由 1a2b3c 於 2019-8-30 10:07 AM 發表

我有買架,不過已經係上年年尾時,銀包買比媽媽,信封套唔知買黎做乜🤫手袋對上一個係neverfull, 都有十年八年前lu
One set of 3?  very nice!

引用:
原帖由 Westmui 於 2019-8-30 01:52 AM 發表

其實lv近年啲款都幾靚,奇怪就係無人提無人講....有無人依然打算買LV或準備買LV㗎??
有呀, 早排我有POST呀....

引用:
原帖由 1a2b3c 於 2019-8-30 10:07 AM 發表

孝順女!

引用:
原帖由 lostcat 於 2019-8-30 10:35 AM 發表

有呀, 早排我有POST呀....
我都有彩過你個post, 個袋好靚好特色!

LV 唔夠CC 同馬仔貴, D人咪唔post 出黎, 因為唔夠威. 唔夠face.

引用:
原帖由 rickkklam 於 2019-8-30 11:07 AM 發表

LV 唔夠CC 同馬仔貴, D人咪唔post 出黎, 因為唔夠威. 唔夠face.
有靚款咪有人POST 囉.  呢個年代, 名牌袋有乜野好威, 成街都係.

早排幾個POST, SIS 們買左BUCKET BAG.  好靚呀.

最近都有買LV,但只是不喜歡monogram的canvas ,一來多A貨,二來canvas同皮差不多價,不如買個皮!我四月和八月也在歐洲買了呢兩個,平$4000-5000!😉

附件

1CF29EA0-D2AA-43DB-AEFA-CD246DBBE4CC.jpeg(138.99 KB)

2019-8-30 08:44 PM

1F49613F-D5C4-4B84-8413-A206964869E5.jpeg(177.45 KB)

2019-8-30 08:44 PM

引用:
原帖由 lostcat 於 2019-8-30 02:16 PM 發表

有靚款咪有人POST 囉.  呢個年代, 名牌袋有乜野好威, 成街都係.

早排幾個POST, SIS 們買左BUCKET BAG.  好靚呀.
贊成呀!其實我都想開post同其sis開心share,😉但我只不鍾意有些人無端端🐷🐷人哋Post!
Sis我最後都買了呢個藤袋,而且我發現很多日本女仔也愛用藤袋!

附件

1D968B57-10F5-4066-AD09-16FE28C1D1AA.jpeg(288.02 KB)

2019-8-30 09:30 PM

344DCBF2-D3EA-4EB2-9F8D-D3C8A9137C02.jpeg(182.98 KB)

2019-8-30 09:30 PM

引用:
原帖由 高貴貓 於 2019-8-30 09:30 PM 發表

贊成呀!其實我都想開post同其sis開心share,😉但我只不鍾意有些人無端端🐷🐷人哋Post!
Sis我最後都買了呢個藤袋,而且我發現很多日本女仔也愛用藤袋! ...
呢個好可愛喔

引用:
原帖由 高貴貓 於 2019-8-30 09:30 PM 發表

Sis我最後都買了呢個藤袋,而且我發現很多日本女仔也愛用藤袋! ...
  靚袋!!  好Summer!  

老土

引用:
原帖由 gold_egg 於 2019-8-30 09:47 PM 發表

呢個好可愛喔
多謝呀!我也很喜歡💕

引用:
原帖由 Westmui 於 2019-8-30 01:52 AM 發表

Sis 係未有LV的新target?😎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]