[住宿交通] 呢間HOTEL 出去食野方便嗎?

呢間HOTEL 出去食野方便嗎? E-mail 此主題給朋友

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

熱賣及精選
引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-9-2 02:43 PM 發表

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya
成日有的士係門口等客,算係非常方便。

回覆 引用 TOP

門口150-200 起步,行15min到路口10 baht

引用:
原帖由 gintonic1628 於 2019-9-2 09:46 PM 發表

門口150-200 起步,行15min到路口10 baht
即係出面都有D SHOPPING MALL同夜店可以食下.我上次住T21隔離就好多了...

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-9-3 09:54 AM 發表

即係出面都有D SHOPPING MALL同夜店可以食下.我上次住T21隔離就好多了...
酒店外只有3~4檔小販食肆.有兩間按摩./7~11
有兩排車等遊客入市區中心,要講價(冇記錯B1O0~150)
行番去大街(酒店出車門外一條路直行)大人行5~10分鐘.但夜晚比較静.我一家比野狗追過.之後唔敢再行了
但出到大街就有兩排車.B10一個人
回洒店也包兩排車回B100(回程因多車選擇)可平少少
洒店旁有間高级餐廳,最後我冇食

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-9-4 02:27 AM 發表

酒店外只有3~4檔小販食肆.有兩間按摩./7~11
有兩排車等遊客入市區中心,要講價(冇記錯B1O0~150)
行番去大街(酒店出車門外一條路直行)大人行5~10分鐘.但夜晚比較静.我一家比野狗追過.之後唔敢再行了
但出到大街就有兩排車.B10一個人
回洒店也包兩排車回B100(回程因多車選擇)可平少少
洒店旁有間高级餐廳,最後我冇食 ...
附近基本是民居,不能與T21比較了

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-9-4 02:30 AM 發表

附近基本是民居,不能與T21比較了
因為我見呢間HOTEL好正,想住一晚,但第二天唔可以JOIN到出海...因為要轉HOTEL..

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-9-2 02:43 PM 發表

我覺得呢間Hotel最好就係個早餐,其他一般

引用:
原帖由 661033 於 2019-9-4 03:32 PM 發表

我覺得呢間Hotel最好就係個早餐,其他一般
REALLY?

引用:
原帖由 wingwingszeto 於 2019-9-4 03:47 PM 發表

REALLY?
我都認同,水上樂園D小朋友玩了兩小時就冇興趣了

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-9-4 04:19 PM 發表

我都認同,水上樂園D小朋友玩了兩小時就冇興趣了
如果小朋友8歲以内可能會啱玩。

如果你未訂房,我建議你~
唔好定這間酒店
 第一因為唔使搬兩次酒店
你可以出外島上玩
也方便去另外去芭提亞 週邊的水上樂園, 可能仲好玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ghostip 於 2019-9-4 05:18 PM 發表

如果小朋友8歲以内可能會啱玩。
我一個七歲,一個十三歲

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-9-4 05:29 PM 發表

我一個七歲,一個十三歲
我一個11,另一個14,他們兩個玩了一小時後異口同聲話好悶

引用:
原帖由 ghostip 於 2019-9-4 07:32 PM 發表

我一個11,另一個14,他們兩個玩了一小時後異口同聲話好悶
咁大個要去 cartoon network 啦

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。