• 瀏覽: 2,727
  • 回覆: 19
好多時放入機洗,最後會隻色會無再咁黑咁靚,實淡左,中。
d袋邊有會開始有少少白邊,
大家平常怎處理??

熱賣及精選
牛仔褲?D人話反轉條褲洗,冇咁易甩色,同耐用D!

引用:
原帖由 01578274327002 於 2019-9-5 03:39 PM 發表

牛仔褲?D人話反轉條褲洗,冇咁易甩色,同耐用D!
gu 果d休閒褲,
係?我一見到袋邊起左白邊,已經想買過條。特別係成日袋錢抽出抽入個位 。

引用:
原帖由 IGO 於 2019-9-5 06:15 PM 發表

gu 果d休閒褲,
係?我一見到袋邊起左白邊,已經想買過條。特別係成日袋錢抽出抽入個位 。
好少去大公司買休閒褲,
休閒褲去花園街鋪頭買好,
早幾日去買條休閒褲,同店員講話要薄身
真係好薄,
同埋條褲試完改短褲腳唔收錢
仲要係滑身質地,阿媽話係【的確亮】質地
講真又係薄身又要滑GA質地,你去大公司唔肯同你即時比貨,即時同你改短
只係130蚊條,超抵!仲有88折!

休閒褲你去大公司改短條褲唔會即刻比到你!又貴!

引用:
原帖由 IGO 於 2019-9-5 06:15 PM 發表

gu 果d休閒褲,
我前日又買左2條牛仔短褲,足碼
又係花園街買
88折2條=1條200蚊
同佢講明要薄身,真係有,要1條藍色1條黑色
仲正過大公司褲頭唔厚,真牛仔質地!
試過放落洗衣機洗水唔甩色!

引用:
原帖由 01578274327002 於 2019-9-6 06:14 AM 發表

我前日又買左2條牛仔短褲,足碼
又係花園街買
88折2條=1條200蚊
同佢講明要薄身,真係有,要1條藍色1條黑色
仲正過大公司褲頭唔厚,真牛仔質地!
試過放落洗衣機洗水唔甩色! ...
我買黑色褲好奄尖,要好d布料好黑果d,即,唔係一般既黑,我唔知點形容。。。花園街,mk搵過好多都唔合心水😅
同埋唔要黑仔褲料

引用:
原帖由 IGO 於 2019-9-6 09:22 AM 發表

我買黑色褲好奄尖,要好d布料好黑果d,即,唔係一般既黑,我唔知點形容。。。花園街,mk搵過好多都唔合心水😅
同埋唔要黑仔褲料
以前我都買黑褲嫁,不過係返工果陣!
返工要著黑色,所以先買
去街唔會要黑色,著黑色姐係冇款

引用:
原帖由 IGO 於 2019-9-5 10:18 AM 發表

好多時放入機洗,最後會隻色會無再咁黑咁靚,實淡左,中。
d袋邊有會開始有少少白邊,
大家平常怎處理??
反轉洗唔使人教吧

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-9 04:03 AM 發表

反轉洗唔使人教吧
就係一般方法唔得嘛,高手

琴晚去GU諗住買多條黑色既休閒褲,已經沒了。
其實果條褲係有20,%nylon成份,所以先有彈性。不過再搵下其他

引用:
原帖由 IGO 於 2019-9-9 05:52 PM 發表

就係一般方法唔得嘛,高手
冇遇過如此情況,我所有褲都係反轉洗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]