[翡翠台] 同大台解約?田蕊妮親解離巢之謎:一時感觸

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-6 14:47 發表

近期有傳因為田蕊妮在社交平台的發文,而引起內地網民對她封殺。直到近日又有傳田蕊妮跟無綫提前解約的消息,引起外界關注。

/hDfEs4pReSpA-l9v1r0YUuzH2bpoUMpcH3AsIx9wLC ...
係大陸又無得撈,如果連無線都唔續約,仲可以去邊間公司?!所以唔多信。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
黐埋盜氓賊,都知佢係咩人啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kazaf7 於 2019-9-6 03:20 PM 發表

食屎啦,咁有骨氣就唔好拍tvb d劇
x2

回覆 引用 TOP

無記用D黃偽人,一為咗黃、藍觀眾著數兩邊舔,二,博阿爺經濟統戰著數,如果全藍的,必然順過綿羊點解要比著數?!奈何今次運動一個全港歸邊運動,沒有中間,一係黃,不其然就是藍,只能夠講舔兩邊時代結束囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mega-box 於 2019-9-6 03:52 PM 發表

無仔生係有原因的!
做得多陰質野?

這個世界老散何其多,你我就是其中的一個;
我喜愛證券市場,因它是我的遊樂場!
亂市做英雄,英雄造亂市;
好股有好報,輸極有個譜!
(感受生活,活在當下 ; 我要積極面對人生!)

回覆 引用 TOP

冇市場冇辦法。

回覆 引用 TOP

垃圾、

回覆 引用 TOP

轉行做政棍囉.

回覆 引用 TOP

唔乞住份工,點養乞食老公。

兩個垃圾水鬼升城隍,一朝得志不知所謂,自己唔秤下自己咩才?
冇安定繁榮和平既香港同香港人,冇咁好到連豬都搵到食既地方,你地屎都冇資格食啦。

腦唔用唔緊要,但唔用唔好當用左,然後大放厥詞,支持自己人摧毀自己地方和諧平穩同經濟,就係豬西都不如既人渣。

回覆 引用 TOP

係就好囉, 以後睇電視就唔使成日轉台

回覆 引用 TOP

其實,佢做戲唔錯,唔知點解好多人唔中意佢,包括自己。

回覆 引用 TOP

老實講
佢啲劇無睇好耐啦
離巢仲好啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-9-6 02:47 PM 發表

近期有傳因為田蕊妮在社交平台的發文,而引起內地網民對她封殺。直到近日又有傳田蕊妮跟無綫提前解約的消息,引起外界關注。

/hDfEs4pReSpA-l9v1r0YUuzH2bpoUMpcH3AsIx9wLC ...
佢老公太黃,無辦法!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kennieho 於 2019-9-6 03:58 PM 發表

Hello 版主
... 我哋認識嗎?

縱然滄海變成桑田,高山化為平地,日月失色,天地崩塌,但我們的愛卻會永遠燃燒,直至宇宙的盡頭。有一天,我們會重逢,你將再從這道銅門走進來。

呢個早就要殺啦 唔好又扮可憐的自己知自己事

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。