• 瀏覽: 103,544
  • 回覆: 390
  • 追帖: 4
本主題由 nc99999 於 2019-9-23 01:21 PM 移動
佢話佢近來經常衝擊警察總部,搞到個人好虛弱,想我幫佢注射一支蛋白劑窩

我話,你身子咁弱,會頂唔住架,佢話唔理,要我同佢排期盡快打窩

咁應該點算?

熱賣及精選
引用:
原帖由 anonymoushero 於 2019-9-7 10:35 PM 發表

佢話佢近來經常衝擊警察總部,搞到個人好虛弱,想我幫佢注射一支蛋白劑窩

我話,你身子咁弱,會頂唔住架,佢話唔理,要我同佢排期盡快打窩

咁應該點算? ...
甘你米汁到囉,仲扮野

睇完醫生食藥早啲訓,唔好停藥
引用:
原帖由 anonymoushero 於 2019-9-7 10:35 PM 發表

咁應該點算?10204440 ...

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長
嗰間醫務所唔係你㗎!係你主診醫生,順便問你主診醫生意見啦

引用:

嗰女義士又幾正喎!

咪儍啦,大把曱甴排緊隊捐蛋白劑啦,幾時輪到你呀!

回覆 引用 TOP

個女義士有J㗎

引用:

咁應該點算? ...
上腦?

咁咪幫佢診下囉,之後記得幫自己驗愛滋呀。

引用:
原帖由 unizo1981 於 2019-9-8 04:37 AM 發表

咁咪幫佢診下囉,之後記得幫自己驗愛滋呀。
9唔會有愛滋

引用:

中出佢即刻識飛

港女都屌 咁肌不擇食

係都俾勇武食未輪到你啦

回覆 引用 TOP

引用:

咁應該點算? ...
呢個女暴徒唔係捉咗咩

回覆 引用 TOP

食流浪雞,小心禽流感!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]