ifc國金2期,9小時輪班,嘩萬七蚊呀。,見工明早。

引用:
原帖由 jasonskw2058 於 2019-9-8 11:59 PM 發表

宜家好hea 呀公屋保安。。。

得9300咋。

抬唔起頭呀。

ifc萬七銀,做看更都做個多錢看更丫。
要有咩牌??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-9 01:32 AM 發表

要有咩牌??
保安証,qas

引用:
原帖由 jasonskw2058 於 2019-9-9 01:37 AM 發表

保安証,qas
點止?嗰D場要急救牌、心肺復甦牌...........

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-9 01:39 AM 發表

點止?嗰D場要急救牌、心肺復甦牌...........
邊個講架?

你見過?

引用:
原帖由 jasonskw2058 於 2019-9-9 01:41 AM 發表

邊個講架?

你見過?
公屋食蕉底,好難飛上枝頭既!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-9-9 01:44 AM 發表

公屋食蕉底,好難飛上枝頭既!!
商廈底。

3年商廈

回覆 引用 TOP

12碼商廈,唔做12碼啦

回覆 引用 TOP

垃圾工

回覆 引用 TOP

樓上垃圾仔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonskw2058 於 2019-9-8 11:55 PM 發表

個個都話難做?

企做仆街? 巡到仆街?

9小時啫,唔係12小時。

小小野都唔捱點搵錢呀?

大拿拿萬7蚊呀。

錢呀。。。
企同巡 都唔係

而係要對抗革命軍/防暴警

真係要做「保安」既野! 

時代革命 衝入黎裝修 要用最低武力制服暴徒 或被制服! 巡下 企下 駛鬼17k 9碼請你

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-9-9 03:03 AM 發表

企同巡 都唔係

而係要對抗革命軍/防暴警

真係要做「保安」既野! 

時代革命 衝入黎裝修 要用最低武力制服暴徒 或被制服! 巡下 企下 駛鬼17k 9碼請你 ...
革命軍/防暴警

未知政治取向。。。。

真係返工至知喎。

引用:
原帖由 jasonskw2058 於 2019-9-9 03:05 AM 發表

革命軍/防暴警

未知政治取向。。。。

真係返工至知喎。
你冇政治取向

老細叫你今日黃絲就黃絲 但聽日老細又變左藍絲 所以準備要制服示威者 或 被示威者制服

記得要問 比示威者制服 當唔當工傷?

不過宏力出名仆街 應該唔會當工傷

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-9-9 03:10 AM 發表

你冇政治取向

老細叫你今日黃絲就黃絲 但聽日老細又變左藍絲 所以準備要制服示威者 或 被示威者制服

記得要問 比示威者制服 當唔當工傷?

不過宏力出名仆街 應該唔會當工傷 ...
收到。。。唔該晒。

回覆 引用 TOP

人工萬7蚊好撚多錢,傷津又有2000,搭車2蚊。

可月儲一萬,20年有240萬。。。

公屋已免審查(有傷津免審查)可住一世

60歲有240萬住公屋我夠洗。

回覆 引用 TOP

【728集會】ifc代表阻警稱「唔歡迎你入嚟!」 網民:謝保護市民
撰文:卓柏安
最後更新日期:2019-07-29 18:31
周日中環遮打花園集會,一如所料引發警民嚴重衝突,晚上防暴警察於西環向上環方向發放多枚催淚彈,與勇武示威者對峙,防暴警一度於干諾道西天橋上推進,至國際金融中心(ifc)商場門外,商場代表現身阻止警方入場。不少網民因而湧到ifc的fb專頁表謝意,留言稱「謝謝你保護市民」、「ifc是有人性的商場」、「香港人嘅商場」、「若不阻又一輪廝殺,無辜市民會受傷」。《香港01》向ifc查詢,暫未獲回覆。

。。。哦。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。