[商業電台] 濕鳩才子 教精你乜嘢叫警黑合作

濕鳩才子 教精你乜嘢叫警黑合作 E-mail 此主題給朋友

香港地 點止官商勾結 警黑合作
就連依家所謂訴求嘅暴徒都同記者 市民 議員 政黨合作ga....
好老實 你話 821 警黑合作,咁依三個月嘅衝擊 破壞... 官警 唔係一樣同暴徒合作咩?
唔係一直配合佢地嘅行動咩?
每次都可以破壞完玩完一輪先黎驅散 而唔係拘捕

你條濕鳭 仲話才子 都冇思想嘅,人話無差別 你就話無差別,所謂 821 嘅無差別 咪就只係 白衣人𡁻完你就散 冇等警察黎對峙一輪之嘛,所以咪冇即場出催淚彈同拘捕囉 ☝🏻
唔係咩?
暴徒就每次行動 破壞完 都要等警察黎對峙一輪 等催淚彈等布袋彈橡膠子彈,係都要等警察黎扑穿個頭拘捕,大佬... 俾晒時間你走 扯晒旗你都企喺度 警察唔駛做野呀?
你哋嘅所謂訴求 訴到防暴警察黎 其實仲訴乜鳭呢?

講警察武力升級 唔平等先搞笑,想點平等? 如果要警察平等一同使用鋼珠 掟磚 放火 而又唔需要事前通知 咁就死得人多啦

單爆眼女義士仲搞鬼,依家出埋律師禁止份報告 咁香港人係咪仲要叫警察以眼還眼呢?
又當冇事 ar? 跟手就話太子站死人... 依仲自我催眠真好野 👍🏻

熱賣及精選
垃圾黑差老屈、老打、老強、老非!
賤能格
仆街冚家剷
等報應

引用:
原帖由 959959 於 2019-9-10 06:10 AM 發表

賤能格
仆街冚家剷
等報應 ...
曱甴好快報應到,洗乾淨個屎忽等坐監啦!

五大訴求, 缺一不可
粥, 粉, 麵, 飯加糖水, 
再嘈要送埋生果盤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 959959 於 2019-9-10 06:10 AM 發表

賤能格
仆街冚家剷
等報應 ...
曱甴咪一Q樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-9-10 07:21 AM 發表

曱甴好快報應到,洗乾淨個屎忽等坐監啦!
黑警個女都掟黑警又點解嘅?

點解🤔
兩個唔同個體 有唔同好出奇?
咁點解世界上會有倫常慘劇?
早年 香港先有殺雙親藏屍案
父女性侵案 又點解呢 🤷🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷冰冰 於 2019-9-12 09:59 PM 發表

黑警個女都掟黑警又點解嘅?
犯法咪同曱甴一齊去坐監囉!

回覆 引用 TOP

引用:

賤能格
仆街冚家剷
等報應 ...
小心因果,詛咒人都會產生果報,做人說好話比較好。

回覆 引用 TOP

曱甴,黑記合作就見到!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪童非 於 2019-9-10 05:35 AM 發表

香港地 點止官商勾結 警黑合作
就連依家所謂訴求嘅暴徒都同記者 市民 議員 政黨合作ga....
好老實 你話 821 警黑合作,咁依三個月嘅衝擊 破壞... 官警 唔係一樣同暴徒合作咩?
唔係一直配合佢地嘅行動咩?
每次都可以破壞完玩完一輪先黎驅散 而唔係拘捕

你條濕鳭 仲話才子 都冇思想嘅,人話無差別 你就話無差別,所謂 821 嘅無差別 咪就只係 白衣人𡁻完你就散 冇等警察黎對峙一輪之嘛 ...
才子。我呸。自己封自己。

回覆 引用 TOP

引用:

賤能格
仆街冚家剷
等報應 ...
過住la 。滿口髒話

回覆 引用 TOP

濕鳩才子IS RUBBISH

回覆 引用 TOP

引用:

賤能格
仆街冚家剷
等報應 ...
你條含家產二五仔,講哂曱甴啲衰嘢出嚟,依家冇糧出比你呀!

引用:
原帖由 sanji77 於 2019-9-17 01:34 PM 發表

你條含家產二五仔,講哂曱甴啲衰嘢出嚟,依家冇糧出比你呀!
做乜自爆藍屍出糧做嘢?

回覆 引用 TOP

16 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。