[香港小姐] 【真.香港小姐】撐反送中即 Out 「夠薑港姐」梁敏巧:港姐?不了

妓記毛可能做港妹。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kei928 於 2019-9-11 11:32 AM 發表

連登仔唔係唔睇tvb咩?又會即時開po咁有趣既
連登仔英文又唔識普通話又唔識唔睇港劇睇乜丫!

回覆 引用 TOP

義士天使,每人執返劑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lemonade777 於 2019-9-11 10:03 AM 發表

逆權運動遍地開花,被鬧爆CCTVB的無綫昨晚繼續歌舞昇平,在將軍澳電視廣播城舉行新一屆港姐選美。今屆又玩新賽制,只有10位佳麗進入決賽,節目未到一半,10位佳麗換完水晶泳裝已即時淘汰2位,連答問環節都冇得玩。

當中被指是黃絲的3號梁敏巧(Maggie)是首輪被踢出局的佳麗之一,另一位是9號廖倬竩。有連登仔立即開post,表示好戥梁敏巧唔抵,讚她才是「真.香港小姐」,還有好多支持者在她的IG留 ...
最好笑嘅係其中幾句:人權法治、公平公義、多元包容、尊重個人和恪守專業……呢D只係黃色曱甴獨有!其他正常市民係冇嘅

回覆 引用 TOP

" 「願港人仍可擁抱自由民主、人權法治、公平公義、多元包容、尊重個人和恪守專業。」"
由黃人口講出這些 , 作嘔 !

回覆 引用 TOP

志不在此,咁又去參加?

底鳩死!死蟑螂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lemonade777 於 2019-9-11 10:03 AM 發表

逆權運動遍地開花,被鬧爆CCTVB的無綫昨晚繼續歌舞昇平,在將軍澳電視廣播城舉行新一屆港姐選美。今屆又玩新賽制,只有10位佳麗進入決賽,節目未到一半,10位佳麗換完水晶泳裝已即時淘汰2位,連答問環節都冇得玩。

當中被指是黃絲的3號梁敏巧(Maggie)是首輪被踢出局的佳麗之一,另一位是9號廖倬竩。有連登仔立即開post,表示好戥梁敏巧唔抵,讚她才是「真.香港小姐」,還有好多支持者在她的IG留 ...
如果有網上投票「2019最快被淘汰港姐」選舉,我相信佢一定會係冠軍!

單憑職業+偏頗立場,
已經夠資格奪冠

♥SaTzu@TWICE♥
♥8012@Running Man♥

回覆 引用 TOP

肛復後樓梯,男女同做😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hako 於 2019-9-11 10:08 AM 發表

不了又去選嘅?
呢啲完美演譯:口裏說不,但身體誠實囉

回覆 引用 TOP

連登仔水平之低連智障都不及

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天的事今晚做 於 2019-9-11 11:35 AM 發表

敢言就喺冠軍,曱甴以為選緊民主女神
錯啦, 係民粹女神.

回覆 引用 TOP

酸到呢

回覆 引用 TOP

咪又係要死去選
唔好扮清糕啦

這裡就是中國!!
原來「公義」「公民抗命」嘅意思可以自定的

回覆 引用 TOP

引用:

佢支持個班傻仔反TVB.... 自已又走去TVB選美...
骨氣?不了

回覆 引用 TOP

引用:

想出名,快d去做盜淫賊嘅天使啦!

這裡就是中國!!
原來「公義」「公民抗命」嘅意思可以自定的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。