[歐洲國家杯] 立陶宛之神

立陶宛之神 E-mail 此主題給朋友

我地朗朗的確神人, 做到球王比利老馬美斯都做唔到嘅事!!!

計安道爾, 法羅群島, 拉脱維亞之後, 現升做立陶宛之神!!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
朗迷又可以J啦

我要食堤子

回覆 引用 TOP

開心死朗迷,可以同班男同事一齊慶祝

回覆 引用 TOP

你同你啲兄弟洗唔洗咩不停開post讚C朗呀,朗粉都無你地咁神心

回覆 引用 TOP

C朗入4粒,班米米受好大刺激,會唔會做儍事

話時話,梅西國際賽有冇試過入4球
聽人講佢又對海地又對香港

c羅球迷開心了,立陶宛球迷不開心了,話說立陶宛球迷有嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken1800 於 2019-9-11 02:22 PM 發表

話時話,梅西國際賽有冇試過入4球
聽人講佢又對海地又對香港
梅西等餵浪射幾萬次都未試過國際賽入4球

橫刀立馬朗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken1800 於 2019-9-11 02:18 PM 發表

C朗入4粒,班米米受好大刺激,會唔會做儍事
下次對旺角街坊會入 6粒, 全香七迷咪死晒?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-9-11 03:16 PM 發表

美斯都未試過怕輸唔出場, 球隊無敵入4 強

引用:
原帖由 風不要吹跌朗朗 於 2019-9-11 09:18 PM 發表

美斯都未試過怕輸唔出場, 球隊無敵入4 強
對西班牙對拜仁詐傷唔踢,一代經典

回覆 引用 TOP

有樣野美斯做得出 但c朗做唔到既就係⋯⋯假波

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-9-11 15:16 發表

南美點似歐洲有咁多魚腩呀
試下C Ron去南美踢

引用:
原帖由 DoubtfulSound 於 2019-9-11 09:54 PM 發表

南美點似歐洲有咁多魚腩呀
試下C Ron去南美踢
佢呢啲插水帝點踢得掂南美啲波

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。