[英超] 【東體爭議】堅尼怒插馬古尼防守唔掂當!

【東體爭議】堅尼怒插馬古尼防守唔掂當! E-mail 此主題給朋友

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190911/bkn-20190911120033139-0911_00882_001.html

曼聯上月以破後衛轉會費世界紀錄8,500萬鎊簽入中堅哈利馬古尼,唔少球迷期望佢可以好似利物浦嘅華基爾雲迪積克一樣咁有影響力,令「紅魔鬼」防線脫胎換骨,不過曼聯自開鑼戰之後,近3場波都未能保持清白身,哈利馬古尼個人雖然冇乜大錯,但同球迷想佢領導防線嘅期望仍有好大落差,周三(11號)哈利馬古尼喺英格蘭國家隊嘅嚴重「蝦碌」,更加引起球迷質疑,有網民更直指佢係「菲爾鍾斯2.0」、「貴價版菲爾鍾斯」,話佢防守嗰陣勁騰雞。
唔止球迷怒插,曼聯傳奇球星堅尼日前亦公開質疑:「馬古尼暫時表現OK,大家都講緊佢用波能力有幾好,但係講到防守能力啦喎......我有1至2個問號畀佢。馬古尼嘅轉身速度一直令我好擔心,記得對水晶宮失嘅第1球,佢連幫中堅拍擋補位嘅基本工作都冇做到,佢依家已經26歲,如果仲有呢啲錯畀人捉出嚟,的確係令人擔心。」
二個鍾斯加埋咪毫無破綻囉

熱賣及精選
馬古尼暫時表現OK

回覆 引用 TOP

麥佳亞好D

引用:
原帖由 wantfunming 於 2019-9-11 03:52 PM 發表

麥佳亞好D
對的,李城嘅麥佳亞好得多(排第3),曼聯嘅馬古尼就差得遠(排第8)。😁😁

回覆 引用 TOP

堅尼產球技術都好弱,產到人斷腳收leag

回覆 引用 TOP

試吓鍾斯搭馬古尼,可能變3.0, 置諸死地而後生,話唔埋㗎

引用:
原帖由 ultane 於 2019-9-11 05:26 PM 發表

負負得正只係數學上行得通,球場上就...

回覆 引用 TOP

其實堅尼又無講錯,8500萬呢個價錢,唔係要求佢做中堅工作咁簡單卦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2019-9-11 14:25 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190911/bkn-20190911120033139-0911_00882_001.html
曼聯上月以破後衛轉會費世界紀錄8,500萬鎊簽入中堅哈利馬古尼,唔少球迷期望佢可以好似利物浦嘅華基爾雲迪積克一樣咁有影響力,令「紅魔鬼」防線脫胎換骨,不過曼聯自開鑼戰之後,近3場波都未能保持清白身,哈利馬古尼個人 ...
不幸言中!

回覆 引用 TOP

佢係英格蘭就唔係好穩,今日場比賽好一般

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 莫耶斯領隊 於 2019-9-11 02:25 PM 發表

曼聯上月以破後衛轉會費世界紀錄8,500萬鎊簽入中堅哈利馬古尼,唔少球迷期望佢可以好似利物浦嘅華基爾雲迪積克一樣咁有影響力,令「紅魔鬼」防線脫胎換骨,不過曼聯自開鑼戰之後,近3場波都未能保持清白身,哈利馬古尼個人雖然冇乜大錯,但 ...
負負得正。 掂哂呢次。。。

回覆 引用 TOP

堅尼唔識波

回覆 引用 TOP

為買而買最白痴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ultane 於 2019-9-11 05:26 PM 發表

化學作用,1+1=11
曼聯之後一球不失,不敗奪冠

回覆 引用 TOP

加上全球至貴防鐘猩猩🦍舖巴
連我曼迷刀驚

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。