同罪異判!律師搵食,點搵辦法解決?

本主題由 辟易 於 2019-9-20 11:40 AM 移動
引用:
原帖由 膠佬一個 於 2019-9-12 02:02 PM 發表

1.世界上有咩嘢城市嘅人破壞地鐵站設施仲可以搭免費車?
答:香港

2.世界上有咩嘢城市嘅人搶警槍傷人可以獲判無罪?
答:香港

3.世界上有咩嘢城市嘅“人”打著遊行示威嘅旗號發動暴亂然後仲要話警察鎮壓係濫暴係黑警?
答:仲係香港 ...
點解...點解?
你自問自答!
唔問...原因!

熱賣及精選
啲暴徒成日叫狗官,一定係叫佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-12 02:16 PM 發表

點解...點解?
你自問自答!
唔問...原因!
原因吶!?  問下肥佬黎咪知囖!

引用:
原帖由 膠佬一個 於 2019-9-12 02:20 PM 發表

原因吶!?  問下肥佬黎咪知囖!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2019-9-11 08:38 PM 發表

大家有無計呀?
去圍髮院,五大訴求,缺一不可。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-11 08:59 PM 發表

影撚住個黑警挖人地眼架
挖咗隻眼出嚟?毒果冇講!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ND8009 於 2019-9-12 02:24 PM 發表

挑!你都低低哋嘅!

回覆 引用 TOP

都係大陸司法制度完善啲, 樓主快啲移民祖國

根本🐶官已經不中立,有失專業。  香港人已經唔信法律。所以可以到處破壞。遲啲只會以暴易暴。

🐶官只會自食其果。不得民心。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天回收的山頭 於 2019-9-12 01:32 PM 發表

你d理解好有問題,我只係話同受害人背景無關,至於比唔比保釋,同嚴重性,同施襲者背景都有關係!主動出界刀施擊,代表件廢老好的攻擊性,重犯機會非常高。

至於你叫我返連登?你呢個新會員睇下註冊時間先啦。 ...
2002新會員,我唔記得password開新戶口.
你估我係連登仔(細路)呀!
當年召集萬幾人的領匯事件,我也有在香討參與!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kazaf0207 於 2019-9-12 02:51 PM 發表

曱甴咁響往民主聖地烏克蘭,支持曱甴入侵烏克蘭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highwiseman 於 2019-9-11 08:30 PM 發表

香港司法:
同罪異判!
以上全是實話!
同罪=同係傷人罪!
咬斷警員手指,批准保釋,同時剔除宵禁令!
令女教師手指受傷,案件性質嚴重不批准保釋!
HK笑話:
司法獨立!
狗官獨行!
假髮獨斷! ...
你藐視法庭已經可以入你個罪'、戇9

狗官

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我是一隻小鳥 於 2019-9-12 03:23 PM 發表

你藐視法庭已經可以入你個罪'、戇9
藐視法庭?
連登仔!報警喇!
返連登啦!連登仔!

引用:
原帖由 kazaf0207 於 2019-9-12 02:51 PM 發表

無腦連登仔!
中國香港人移民祖國?
返連登啦!連登仔!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #宵禁 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。