[其他] 美國出局,抵L死

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2019-9-13 10:48 AM 發表

無法啦,你講得出退休的柏加,要用番閣下標準去講,唔係怕你唔明🤣
三線係你定既標準,我從來冇講過,我剩係聽下美國隊輸波就賴地硬

熱賣及精選
引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-13 02:37 AM 發表

仲OK?送埋截圖比你, 人工已經話左比你聽唔係三線,基本上一線至二線球員,值唔值就你自已諗
廢美國隊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-13 12:30 PM 發表

你諗野現實D啦,今次美國隊已經唔想搵新人同埋老鬼,以前打過就無謂搵佢地,而去搵一些打左幾年有經驗既球員,平均25-30歲既球員出戰,呢個年齡層已經係美國隊派出最強既球員,唔好成日以為派出名既球員會穩陣,我可以話你知未必囉,如果你有睇過比賽的話,你會發現美國球員的對抗性明顯唔及歐洲球員,唔係缺少進攻球員,以前夢隊都有D中鋒可以頂住,宜家直接冇人夠頂 ...
對對對,35人剩4人,剩下的一定係最強👍👍👍
閣下的想法超越所有球評家,讓我為你👏👏👏
有時候看看防守一二隊有咩人,國際賽防守得天下。
小弟不才,所以沒能力再答受傷的James and 退休柏加的full team 言論,總結你嬴👍👍👍。

回覆 引用 TOP

諗返起2010年果隊世錦賽美國隊,整隊打落同歐洲隊冇乜高低平平無其,唯一一個可以改變戰局既人就係KD,基本上全隊就係睇KD開外掛點射都入點鏟都入... 再睇返而家隊美國隊中生代正正缺乏像KD的無解鋒線,睇下果d應該要交到貨既 middleton、Barnes真係食得屎,人工一流實力9流

如果係92年派一,二,三隊都會贏,只係現代nba太弱。

回覆 引用 TOP

其實唔關2唔2線 成隊美國隊個個都係nba正選球員 其他國家最多咪兩3個 都唔夠出一隊正選 根本就係班年輕球員輕敵 太睇小其他國家嘅籃球水平 加上fiba冇3秒 對打開nba嘅佢係好大嘅劣勢 睇字母哥就知啦 人地一早係個底捕哂你班人鏟入黎 再講美國隊仲要沉迷打小球 原本個底都唔係勁 而家直頭中門大開俾人任入 你睇gobert進攻手段咁少都攞到26分就知
下年出返隊真夢幻隊攞返d面啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-13 12:32 PM 發表

三線係你定既標準,我從來冇講過,我剩係聽下美國隊輸波就賴地硬
我冇講三線係你嘅標準,你嘅標準係找啲退休球員好似柏加咁出嚟㗎嘛,仲有傷左半季的james,所以我只好找嗰啲退咗休嘅球員出嚟囉,Anyway你滿意就好啦,不過如果連佢哋都拿出來,今年嗰班連十線都冇呀,因為現在個班連一個美國百大球員都無份。
不過以上講法,都只是根據你的退休柏加唔係full team 標準。希望你接納自己的標準啦😇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乂大簡 於 2019-9-13 01:40 PM 發表

諗返起2010年果隊世錦賽美國隊,整隊打落同歐洲隊冇乜高低平平無其,唯一一個可以改變戰局既人就係KD,基本上全隊就係睇KD開外掛點射都入點鏟都入... 再睇返而家隊美國隊中生代正正缺乏像KD的無解鋒線,睇下果d應該要交到貨既 middleton、Barnes真係食得屎,人工一流實力9流 ...
世錦賽比起nba,他們選了nba,打得好nba有錢,世錦賽傷出就sorry.看看中國足球出外hea 踢,中國球迷怎樣問候球員,我想自動退隊好很多了,不過足球員真的要學習中國籃球員,特別係易帝,佢已經不再需要去外國証明自己,但3x歲還是表現最好的,當年和明哥一起,亞洲區天下無歒,現在獨木難支。

回覆 引用 TOP

今界輸咗, 即係話下界會出 dream team 奪回失去金牌. 熱切期待.

回覆 引用 TOP

其實使乜咁緊張, 對美國球員黎講根本好少事

彭定康於一九九六年最後一份施政報告結語說:「我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。」

回覆 引用 TOP

爆冷输球!

回覆 引用 TOP

Cheer !

回覆 引用 TOP

阿根庭主力喺39歲史高拿咪又喺打到曉飛. 無明星唔喺籍口

回覆 引用 TOP

一贊波波,等於燈死佢既球隊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明明地 於 2019-9-11 10:08 PM 發表

打國際例,根本不應該打小球
其實國際例有咩唔同?令到美國隊咁難打?

主題標籤 #美國
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。