[其他] 美國出局,抵L死

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2019-9-12 10:43 PM 發表

其實你有冇睇NBA嘅呢?勒邦占士傷咗喎⋯⋯點解你不斷提個傷左嘅人入唔到季後賽?
不如你話美國隊無出Michael Jordan啦🤣

唔好盲目反對啦,好似某些人一樣,我會笑㗎 ...
想點呀你,成日神化NBA球員,輸波咪輸波囉,成日賴三賴四,輸左兩次老闆,已經係實力問題囉
一線唔打咪二線上陣囉,係要搵籍口話人地三線,果件walker人工仲高過james, 你當人地選廢野代表USA?

熱賣及精選
睇人工美國隊完全唔係三線

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tskitishvili 於 2019-9-12 09:51 PM 發表

根本當年TD自己攞o黎衰, 佢代表美屬處女島出賽咪唔駛孭獲, 係要代表美國隊諗住抱團
ching似乎心水好清, ching認為其實TD當年帶美國隊打輸原因系咩?~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-12 11:06 PM 發表

咁LBJ連連季後賽都打唔到,你仲想搵所謂一線代表隊,笑話來架,仲有一件KB仲傷殘中,成日nba live 上身搵dream team仲乜尻? 我咁講最起碼正常過你,人地話晒攞到5屆冠軍,史高拉39歲都代表到阿根廷,點解柏加唔得? ...
係lor,mj 6次冠軍,栢賓,格文,O’Neil 都無出,所以柏加唔出🤣🤣🤣,好正常。

我諗今講你開心D🤣🤣🤣

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-12 11:22 PM 發表

想點呀你,成日神化NBA球員,輸波咪輸波囉,成日賴三賴四,輸左兩次老闆,已經係實力問題囉
一線唔打咪二線上陣囉,係要搵籍口話人地三線,果件walker人工仲高過james, 你當人地選廢野代表USA? ...
神化NBA球員?明哥係nba証明自己......
一定係我國政府神化NBA球員,一定係,除非唔係。

點呀內地體育都有報美國隊今次是夢一以來最差,D球員為自己唔愛國.......唉,定係閣下唔識中文?

是旦啦,你鐘意啦。我問D問題只有果幾條,不過你係唔答,我無你法止。

Ok la, 美國今次是出強陣,中國今次出二三線球員所以輸(易帝唔計),而且中國今次無出明哥,大佬你滿意啦👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-12 11:22 PM 發表

一線唔打咪二線上陣囉,係要搵籍口話人地三線,果件walker人工仲高過james, 你當人地選廢野代表USA? ...
Walker臨尾三罰中一......所以🤣🤣🤣,果然強,當年mj年代,有個一千萬年薪的球員叫廢柴,好似比格文和朗尼高,所以🤣🤣🤣,足球有個球員拿50萬磅週薪,所以🤣🤣🤣

Kamba Walker 是ok的,不過仲有無其他呢?夢一的大學生球員是O’Neil 呀,還是你想說美國今次是選了最強的美國隊?

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2019-9-13 12:55 AM 發表

Walker臨尾三罰中一......所以🤣🤣🤣,果然強,當年mj年代,有個一千萬年薪的球員叫廢柴,好似比格文和朗尼高,所以🤣🤣🤣,足球有個球員拿50萬磅週薪,所以🤣🤣🤣

Kamba Walker 是ok的,不過仲有無其他呢?夢一的大學生球員是O’Neil 呀,還是你想說美國今次是選了最強的美國隊? ...
仲OK?送埋截圖比你, 人工已經話左比你聽唔係三線,基本上一線至二線球員,值唔值就你自已諗

附件

螢幕截圖 2019-09-13 上午2.35.48.png(712 KB)

2019-9-13 02:37 AM

螢幕截圖 2019-09-13 上午2.35.48.png

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2019-9-13 12:20 AM 發表

係lor,mj 6次冠軍,栢賓,格文,O’Neil 都無出,所以柏加唔出🤣🤣🤣,好正常。

我諗今講你開心D🤣🤣🤣
唔怪得美國隊永遠都係三線球員比賽,咁多舊古董都未應市

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2019-9-11 08:59 PM 發表

79~89
昨晚美國又輸

回覆 引用 TOP

唔講對手表現,美國第一節攞7分已經難接受

05-02-2012
15:53   沙田  星期日      
三寶
8 場    3 小橋流水 + 4 時尚風采 +
           7 共創未來
9 場    6 幸運金龍 + 12 尊勝福星
10 場  4 花月春風 + 10 精奇 +
           14 貝利高 $6
$108.00        $12,964.00

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-13 03:07 AM 發表

唔怪得美國隊永遠都係三線球員比賽,咁多舊古董都未應市
無法啦,你講得出退休的柏加,要用番閣下標準去講,唔係怕你唔明🤣

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-9-13 02:37 AM 發表

仲OK?送埋截圖比你, 人工已經話左比你聽唔係三線,基本上一線至二線球員,值唔值就你自已諗
一開始選的35人,現在剩下4個,最強?🤣
是但啦🤣
而正選五人.......這班應該是三線吧🤣
上面已經講人工高代表勁?還是代表未來勁?James 去熱火時最勁,人工高?🤣

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2019-9-13 10:54 AM 發表

一開始選的35人,現在剩下4個,最強?🤣
是但啦🤣
而正選五人.......這班應該是三線吧🤣
上面已經講人工高代表勁?還是代表未來勁?James 去熱火時最勁,人工高?🤣 ...
你諗野現實D啦,今次美國隊已經唔想搵新人同埋老鬼,以前打過就無謂搵佢地,而去搵一些打左幾年有經驗既球員,平均25-30歲既球員出戰,呢個年齡層已經係美國隊派出最強既球員,唔好成日以為派出名既球員會穩陣,我可以話你知未必囉,如果你有睇過比賽的話,你會發現美國球員的對抗性明顯唔及歐洲球員,唔係缺少進攻球員,以前夢隊都有D中鋒可以頂住,宜家直接冇人夠頂

主題標籤 #美國
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。