打印

[翡翠台] 獨家新聞:BB來了2大換角!

獨家新聞:BB來了2大換角! E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
藝人李佳芯與黎諾懿主演的無綫劇集《BB來了》,贏得收視與口碑,更令李佳芯一擢成為視后,原本劇集一早已計劃開拍續集,九月底原班人開拍,可惜之前李佳芯傳捲入政治風波被內地封殺,更被無綫雪藏,就連她之前代言的支付寶及化妝品牌廣告都被抽起。而無綫早就計劃拍《BB》續集,但一直被演員檔期拖住,現時亦決定全面換角、洗牌,故事仍以BB系列為主題,但男、女主角就換了馬國明及岑麗香,今次是香香產後復出之作,而李佳芯繼續入雪櫃之餘,黎諾懿都慘遭拖累。 
馬國明頂上:有得開固然開心!
對此,李佳芯接受東網訪問說:「本身都聽過會有改動嘅,但我冇聽過會轉成點,亦有講過唔拍住,本身啲期撞得太犀利,自己亦負荷唔到拍完一套三十再拍一套廿五集。(諾懿被拖累?)唔使擔心啦!佢本身都有好多綜藝節目,公司都有好多劇,唔驚冇得做,每個演員都有價值,都會用得着。」不過,諾懿坦言覺得可惜,但亦明白沒有人想發生,他說:「《BB來了》係我同佳芯嘅一個佳作,其實拍續集如果冇咗邊個都唔好,唔再係原汁原味,所以起用其他人拍都啱,以全新嘅陣容,全新嘅古仔去睇。其實拍續集都有壓力,依家咁都OK,有個美好嘅回憶。」
而馬國明受訪時坦言還未收到公司通知,現時忙於拍攝《使徒行者3》,要拍到年底:「我未正式收到通知,公司安排我哋就要拍,有得開固然開心。(同香香合作!)我之前都同佢合作過,佢係會令到同事好舒服嘅演員。」而香香於截稿前未有回覆。



熱賣及精選
累人累物


呢次黃絲累左人,希望黎生唔好嬲。



請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1



請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
點解要搵已經離巢既岑麗香做?
如果搵同樣生完既既陳凱琳做既話應該唔錯



Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

[隱藏]
 
Good!一個黃絲都不能放過


恭喜李佳芯罷工成功,支持曱甴要負出代價


回覆 引用 TOP

仲有大塊田,一定要雪死佢,佢老公正扑街


岑麗香真係唔會睇,整容怪扮單純


引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 12:57 AM 發表

仲有大塊田,一定要雪死佢,佢老公正扑街
大塊田自信可以跳去拍電影,先咁有勇氣解約
李7芯真係自大



[隱藏]
 
冇左李佳芯與黎諾懿.已經唔係《BB來了》改名啦


上面真民主,拎住證據到上面投訴,就即刻封殺跟抽起代言了,效率又高,反而向無線投訴那麼久,都完全無理,香港政府如果對付d曱甴有咁果斷迅速,曱甴應該一早就消失晒


引用:
原帖由 武若依 於 2019-9-12 01:07 AM 發表


大塊田自信可以跳去拍電影,先咁有勇氣解約
李7芯真係自大
大塊田可以跳去拍AV,佢老公可以做導演,2公婆拍住上



唔想睇屎戲香香...


引用:
原帖由 武若依 於 2019-9-12 12:42 AM 發表

累人累物
古謂之「不長人」是也。其實我都覺得佢冇咩嘅,睇得舒服就得,幾合眼緣,但做藝人,千萬唔好咁ON8+1,好似生抽王,臭口澤咁。











「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
引用:
原帖由 36計 於 2019-9-12 01:09 AM 發表




大塊田可以跳去拍AV,佢老公可以做導演,2公婆拍住上
大塊田睇到悶又唔係樂戲...



回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 




 


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。