[牛下女高音] 全城罷睇淫娃黃心潁10月7號牛下女高音

本主題由 kammy5566 於 2019-10-4 01:18 PM 分類
道德撚講梗係無敵,到自己出軌又唔係咁講

AC米蘭永遠會歌

還我本性 心裡嗌著這兩個字
紅紅黑 就係咁撚慳

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
支持心穎bb 😊

回覆 引用 TOP

有時間米睇囉

不再幼稚
愛得及時

回覆 引用 TOP

建議改名牛下女淫娃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田自信的腰部 於 2019-9-12 08:10 發表

支持鄭秀文
其實佢都有權選擇性愛嘅自由

[/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田自信的腰部 於 2019-9-12 08:10 AM 發表

支持鄭秀文
睇佢點淫都好呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sure@win 於 2019-9-12 03:40 PM 發表

你地連暴徒都可以包庇縱容, 為何容不下一個自由閪?
心穎只服務許生一個,又無掟磚又無放火又無搭霸王車!相比之下,心穎係一個良好市民!!

引用:
原帖由 MySamSam 於 2019-9-13 12:15 AM 發表

心穎只服務許生一個,又無掟磚又無放火又無搭霸王車!相比之下,心穎係一個良好市民!!
粗口爛舌,淫人人夫兼畀綠帽馬明帶, 仲睇佢啲劇,有冇搞錯?

引用:
原帖由 LeeLK 於 2019-9-13 12:20 AM 發表

粗口爛舌,淫人人夫兼畀綠帽馬明帶, 仲睇佢啲劇,有冇搞錯?
佢講粗口的程度遠低於現今大學生和黑衣了!!

回覆 引用 TOP

樓主唔好骑刧全城,黃心穎只不過係動作勾引過人夫,並非十惡罪人,講罪, 男方也應有責任, 牛唔飲水点會...., 黃又唔係紅星或又唔係主角,不至於全城要罷睇佢, 只不過TVB 要雪藏佢,迫住冇得睇, 只不過呢D閒角冇得睇都冇所謂!

回覆 引用 TOP

CCTBB打算趁而家轉左focus,借d意推黃心wing出黎
一來可立即製做了大大noise,二來可以博大霧,如果收視過到骨,就可以名正x順洗白了雞wing及復出拍劇
背後的人可謂機關算盡了。。。。

哈哈哈。。。你班人,CCTBB當香港人傻仔,好快又會不記得雞wing d臭屎
不過今次急進了點

回覆 引用 TOP

荒淫俏嬌娃

回覆 引用 TOP

黃心穎幾靚女

回覆 引用 TOP

女人唔淫男人唔愛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-12 11:31 PM 發表

你吾系班曱甴暴徒

咪吾鬧囉
咪無聊啦!反tvb就係暴徒,我討厭呢個搶人老公嘅賤人咋

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。