• 瀏覽: 16,466
  • 回覆: 216
本主題由 kammy5566 於 2019-10-4 01:18 PM 分類
最L衰Sammi,  為了事業焗攬無情無義老鼠安。

熱賣及精選
點解要罷睇?大家咁一樣睇緊葉倩文同林子祥。

慢慢打,唔駛急,防守好唔係挑得到唔到位,係擋網功夫好唔好呀

回覆 引用 TOP

支持黃心穎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiger1246 於 2019-9-12 04:39 PM 發表

最L衰Sammi,  為了事業焗攬無情無義老鼠安。
或者過一排先做野.............

峰峰果陣咪又係咁, 個個仲讚佢好老公, 轉個頭咪又係分

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

唔睇

回覆 引用 TOP

支持 安心 有情人終成眷屬!

回覆 引用 TOP

講真都無睇無線好幾年 (除了有時睇新聞台), 想罷都罷唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Herme 於 2019-9-12 04:20 PM 發表

睇佢都好過睇曱甴田
咁又係

回覆 引用 TOP

改劇名做叫床女高音,應該吸米青好多…………

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-9-12 03:49 PM 發表

師兄都有道理,但本身雞穎咁樣衰,都無謂睇左唔舒服啦?!
Sammi fans 應該會擺睇
雞穎唔算樣衰 只係唔靚 唔係都唔會咁多明星仔搭上
不過講真果句 人地私生活關我地尻事
大把港女港仔偷食 佢地唔會話自己反而變道德撚

鄭秀文都无话要你支持!更无叫你用呢個方法支持。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tree101 於 2019-9-12 02:53 PM 發表

tvb 冇人咩, 點解仲用淫婦. 罷睇!
Tvb可能大把淫娃賤男 只係冇比人影到
D c9宅男仲j唔停

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

以前鄭秀文夠係臭四,冇人俾機會邊有今日嘅天后

回覆 引用 TOP

絕對唔會睇條死八婆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]