[牛下女高音] 全城罷睇淫娃黃心潁10月7號牛下女高音

本主題由 kammy5566 於 2019-10-4 01:18 PM 分類
支持鄭秀文

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
My TV Super 可否令另一條頻道My AV Super,
搵呢類型嘅女藝人擔大旗啊?

女藝人肯光明正大公開啲做愛片段,
就唔會再有負皮㗎啦。

回覆 引用 TOP

俾條路佢.行吓啦..好嗎?

http://i879.photobucket.com/albums/ab357/infernalchan/7307250186_c8e6d8d9c9_m1.jpg

回覆 引用 TOP

點解?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田自信的腰部 於 2019-9-12 08:10 AM 發表

支持鄭秀文
先想下自己係唔係清白如水先, 唔係就唔好批評人呢D, 錯都錯左, 佢係唔係要切腹謝罪?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 044044a06 於 2019-9-12 05:08 PM 發表

雞穎唔算樣衰 只係唔靚 唔係都唔會咁多明星仔搭上
不過講真果句 人地私生活關我地尻事
大把港女港仔偷食 佢地唔會話自己反而變道德撚
攪sammi 就唔得!

回覆 引用 TOP

算喇,唔播套戲賠死佢,
係做錯左,  不過又唔使趕盡殺絕既.

上天好生之德。

反正都不可能再紅的了。
名譽掃地。

回覆 引用 TOP

Sammi,安仔,黃心潁
三人行,TBB一定上三十點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-9-12 01:42 PM 發表

TVB食屎啦。抵你走撚晒d廣告。死淫賤臭婦,唔知醜。臭欣桐。
新聞台無恥 不報導暴警惡行擲汽油彈謀殺市民。形象破產醜陋的淫婦都夠膽俾佢出來。去死啦TVB。 ...
講得好,支持!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙田自信的腰部 於 2019-9-12 08:10 AM 發表

支持鄭秀文
浪廢電力

回覆 引用 TOP

我支持心穎

回覆 引用 TOP

如果條女個心不是黃的都無咩問題嘅,千錯萬錯只因鄭臭四而已,我同情心穎BB😏

回覆 引用 TOP

雖然晚晚睇tub,但也要罷睇呢D淫娃劇

回覆 引用 TOP

總之 TVB 有李佳心同黄心潁既戲—定唔睇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-9-12 01:55 PM 發表

點解要罷睇?
我從來公私分明,大家諗嘢唔好咁狹窄,佢私生活我哋無需要關心,睇戲就係睇戲。
而家香港人嘅思想已經好幼稚,人講你就信,欠缺兩邊思維 ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。