[國際] 一張圖講晒C朗同美斯嘅差距 香討焦點

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2019-9-12 12:45 PM 發表

張圖連最緊要兩個踢左幾多場都冇講
踢得多就一定數據好?你不如問下斯斯過去十年係國家隊淘汰賽入左幾多球?

熱賣及精選
引用:
原帖由 風不要吹跌朗朗 於 2019-9-12 03:11 PM 發表

我地最鍾意睇朗朗 vs 安道爾, 拉脱維亞, 立陶宛 ...
咁我地都好中意睇斯斯對海地,香港。
友誼賽。
過去十年斯斯係國家隊淘汰賽只入一球(對美國隊),呢個算唔算係球王既標準呢?

踢多人幾多場又唔講

引用:
原帖由 kwailo1233789 於 2019-9-12 06:24 PM 發表

久唔久會有萬能插蘇型GAY佬出呢類標題引誘同道者出來玩互屌屎忽,好L嘔心。
玩完屎忽,就梗係嘆番杯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 trainmen 於 2019-9-14 01:21 PM 發表

踢多人幾多場又唔講
踢得多就一定數據好?阿斯國家隊大賽機會够多過阿朗啦,歐國盃4年一次,每周盃兩年一次,有時年年都有,今年有,明年又有。
又唔見阿斯零的突破?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kan222 於 2019-9-14 08:28 AM 發表

美斯為球隊,c朗為個人,差好遠
美斯為球隊拎MVP,C朗為個人拎2次國家隊冠軍,差好遠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kan222 於 2019-9-14 08:28 AM 發表

美斯為球隊,c朗為個人,差好遠
美斯為球隊????
佢咪就係打橫扭波再放追到都唔夠時間射 ge 直線
努力狂刷 MVP 囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2019-9-14 01:15 PM 發表

咁我地都好中意睇斯斯對海地,香港。
友誼賽。
過去十年斯斯係國家隊淘汰賽只入一球(對美國隊),呢個算唔算係球王既標準呢?
原來世界盃美洲盃入得1球咁大把先係球王,呢個新標準真係得啖笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤冇士 於 2019-9-12 10:46 AM 發表

一張圖勝過千言萬語,數據不會騙人,已經唔洗再爭論了
數據不會騙人, 但演繹數據的方式係可以騙人的...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2019-9-14 01:11 PM 發表

踢得多就一定數據好?你不如問下斯斯過去十年係國家隊淘汰賽入左幾多球?
咁一個踢一場個踢十球去比。數據本身就係要有base.

美洲盃呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2019-9-14 03:28 PM 發表

咁一個踢一場個踢十球去比。數據本身就係要有base.
咁問題係佢兩個已經有超過十年既數據去印證,當然唔可以用初出道踢一两埸去比,正如我所問既問題,大家都累積左大量既國家隊數據,但為何你連一個國際賽錦標都欠奉,又為何十年裡,在所有國家隊既包括世界盃同美洲盃淘汰賽只入一得球,十年啊大哥,呢個味就係能力既問題囉。

你可以笑c朗係好多弱隊身上刷數據,同樣美C亦一樣,厄瓜多爾,玻利維亞,委內瑞拉,甚至乎香港,海地呢D又係強隊咩?人地可以係世界呢D大賽入西班牙3球,對瑞典世界盃外圍賽又三球,對瑞士又3球,唔通呢D又係弱隊,美斯又可否係呢D球隊身上,係正式國際賽上(非友誼賽),入到3球呢?

仲有,去到淘汰賽,弱極有個譜掛,點解你可以十年先入一球,呢個唔係笑話咩?

引用:
原帖由 三亞帝 於 2019-9-14 03:57 PM 發表

咁問題係佢兩個已經有超過十年既數據去印證,當然唔可以用初出道踢一两埸去比,正如我所問既問題,大家都累積左大量既國家隊數據,但為何你連一個國際賽錦標都欠奉,又為何十年裡,在所有國家隊既包括世界盃同美洲盃淘汰賽只入一得球,十年啊大哥,呢個味就係能力既問題囉。

你可以笑c朗係好多弱隊身上刷數據,同樣美C亦一樣,厄瓜多爾,玻利維亞,委內瑞拉,甚至乎香港,海地呢D又係強隊咩?人地可以係世界盃呢D大賽 ...
比賽係踢11人。講真阿根廷開始都係14年走下坡。美斯年紀大同阿根廷多個位置青黃不接等等都有關。

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2019-9-12 01:08 PM 發表

我都覺,都唔明啲男人做咩係都要爭第一
我諗兩位頂尖球星都無話爭第一,係D人無風起浪幫人地爭

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2019-9-14 04:31 PM 發表

比賽係踢11人。講真阿根廷開始都係14年走下坡。美斯年紀大同阿根廷多個位置青黃不接等等都有關。
十年淘汰賽入一球點都講唔過掛,國家隊就打11人,咁西甲打巴菜入球不斷個陣又唔係打11人?佢從來都係打關健賽事唔掂架啦,唔係點會有小組賽球王之名,歐聯如是,如果係掂既,都唔會歐聯三連八兼連續兩年比人大比數反Cap,自己落後又cap唔到人,拜仁飲七喜事件直頭次回合稱病不出添,講到尾都係能力問題。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。