• 瀏覽: 2,936
  • 回覆: 34
如題

附件

Screenshot_20190913-063328.jpg(136.82 KB)

2019-9-13 06:37 AM

Screenshot_20190913-063342.jpg(167.01 KB)

2019-9-13 06:37 AM

熱賣及精選
一路好走,放手安息。

回覆 引用 TOP

呢啲領袖級,收左錢走得喇,同你班曱甴留係香港送頭咩!

之前幾單大嘢多得佢,又功又有勞,袋唔少啦呢個!

一路好走喇!

回覆 引用 TOP

佢 其實只係升三年班去咗外國大學exchange, 係咪都要去㗎啦, 咁自己都為咗自己前途去exchange, 個人又唔係香港,當然要辭職啦, 唔好扮到咁偉大。
其實冇報警,有冇人打佢都唔知啦!
可能因為自己搞亂香港之後,去exchange, 怕畀人話冇義氣, 所以謊稱畀人打, 絕對有可能。
曱甴為咗屈人乜嘢大話都可以講, 為咗卸膊講個大話又有幾奇?

搞亂香港之後自己去外面 嘆世界。

移民

回覆 引用 TOP

RIP...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站自信的樹根 於 2019-9-13 07:39 AM 發表

佢 其實只係升三年班去咗外國大學exchange, 係咪都要去㗎啦, 咁自己都為咗自己前途去exchange, 個人又唔係香港,當然要辭職啦, 唔好扮到咁偉大。
可能因為自己搞亂香港之後,去exchange, 怕畀人話冇義氣, 所以謊稱畀人打, 絕對有可能。

搞亂香港之後自己去外面 嘆世界。:lDD_ ...
佢哋點都要死撐,永遠講到自己好被害,好偉大,真係嘔心

回覆 引用 TOP

遲早被政府大清算,早走早著。

回覆 引用 TOP

咁似以前64 d學生領袖~
唔知點解個個領袖都走得甩去外國

回覆 引用 TOP

rip

反修訂逃犯條例即係支持殺人犯,必有業報
話反修人士係曱甴, 簡直侮辱o左昆蟲
話反修人士係畜牲, 簡直侮辱o左動物
話反修人士係物件, 簡直侮辱o左死物
話反修人士係人, 簡直侮辱o左自己

回覆 引用 TOP

RIP

回覆 引用 TOP

仲唔查下d錢點來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mickyhon 於 2019-9-13 06:37 AM 發表

如題
又話要做義士 唔係咁都諗唔到呀, 点做首領呀

回覆 引用 TOP

擺明係逃避刑責。
臨走重要屈返“白衣人”一鑊。
(除咗元朗人保家衛族穿白衣外,行凶者還有必要穿白衣,惹人注目嗎?)
真卑鄙!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站自信的樹根 於 2019-9-13 07:39 AM 發表

搞亂香港之後自己去外面 嘆 ...
唔係一早諗住會走, 會去搞事咩, 係啲低能又想出人頭地嘅先蠢到去做嘅啫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]