• 瀏覽: 1,869
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
胡定欣打手話佢好巴閉成日推劇,咁出面應該好多野拍好x忙

熱賣及精選
無答案,真係無野撈

佢唔出席港姐/唱好演唱會
黎而得閒去睇關智斌演唱會唱會🙄
似乎真的等完約

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 色奴王打手 於 2019-9-14 09:51 AM 發表

無答案,真係無野撈
專心搵有$人,好忙架~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

想知她和电視台發生什麽爭㘭呀?加人工?

回覆 引用 TOP

監製向攪屎棍說不

回覆 引用 TOP

傳法4,使徒3有佢份,結果..咁係咪同黄浩然,林峰,馬明,袁木反面..呢班人冇追佢咁唔識貨,咪住,馬明係佢個ex黎喎,又話返tart又食白果…仲有展昭張都唔吼佢…咁咪冇乜男主角簡😆
以上純屬笑話,估佢同無記未倾掂約入咗雪櫃😂

回覆 引用 TOP

撈乜鬼呀,連港姐同唱好香港呢啲大show 都唔使佢出鏡,日日喺屋企摔腳趾等完約啦,佢咁巴閉可以成日揀對手推劇,離開tbb 一定大把世界啦

我以為佢完左約所以無份添!
係大台出來的都有番咁上下,唔會餓死既。

回覆 引用 TOP

未有工開?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 色奴王打手 於 2019-9-13 02:18 PM 發表

This lady is very beautiful!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 色奴王打手 於 2019-9-13 02:18 PM 發表

佢決定唔繼約 , 所以大台都唔安排工作比佢 ...
不過佢同大台關係處理得唔夠好 , 你睇下李C , 人地離埋巢拉 ,
仲時不時返黎 "救忙" 補拍  又去東華

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mei140718 於 2019-9-15 10:22 AM 發表

撈乜鬼呀,連港姐同唱好香港呢啲大show 都唔使佢出鏡,日日喺屋企摔腳趾等完約啦,佢咁巴閉可以成日揀對手推劇,離開tbb 一定大把世界啦
梗係唔係推劇拉 , 而係大台覺得佢都唔續約 , 我咪唔安排工作比你羅 ...

回覆 引用 TOP

引用:

佢等緊嫁我生仔

回覆 引用 TOP

主題標籤 #胡定欣
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]