打印

[翡翠台] 傳黃心穎決心退出娛樂圈不宣傳《牛下》改新英文名轉行做地產

傳黃心穎決心退出娛樂圈不宣傳《牛下》改新英文名轉行做地產 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
黃心穎與許志安於今年4月爆出「安心偷食」之後,兩人形象即時插水需全面停工,備受千夫所指的心穎避走美國。而她之前已拍好的無綫劇集包括《法證先鋒Ⅳ》、《堅離地愛堅離地》、《丫鬟大聯盟》以及《牛下女高音》等,都分別需要換角重拍、抽起又或是變成「倉底貨」。雖然最近無綫決定將由她擔任女主角的《牛下女高音》,從「倉底貨」變成台慶劇之一,並安排於10月7日首播,但心穎仍然未知會否為新劇宣傳,甚至大家關心的,她會否復出幕前。



「安心偷食」事件發生至今已經半年,兩位主角處於完全停工狀態。(youtube截圖)

難得《牛下》「重出生天」,外界都好奇心穎會否現身出席該劇的宣傳活動,有傳出TVB也想幫她復出,甚至想安排她做道歉的專訪,不過TVB的人都聯絡不上心穎,是故內部消息指,暫時未有安排心穎參加任何劇集宣傳和接受媒體訪問。
另外今日(15/9)亦有報道指,現時心穎現時正身在美國,有傳她已決定全面退出娛樂圈,會轉行做地產經紀,主打外籍人士的生意,更改了英文名,讓自己可以重新過新生活,不再踏足香港這片「傷心地」,但傳聞亦有另一版本,指她目前正在加拿大,真實的行蹤成謎。

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... A%E5%9C%B0%E7%94%A2



熱賣及精選
名正言順做地產床單




支持


回覆 引用 TOP

做地產經紀若加特別服務,應有得!大家開心!

[ 本帖最後由 goodhh 於 2019-9-15 05:59 PM 編輯 ]



[隱藏]
 
除曱甴之外,大家請對其他所有人本著“得饒人處且饒人”和“知錯能改,善莫大焉。”的心態。
祝黃小姐以後幸福!



一憎曱甴!!二憎沉默大多數!!
床單正


回覆 引用 TOP

改咗名叫Slutty~~~ 唐人街做企街, 乜腸都要食


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mah49 於 2019-9-15 05:37 PM 發表

黃心穎與許志安於今年4月爆出「安心偷食」之後,兩人形象即時插水需全面停工,備受千夫所指的心穎避走美國。而她之前已拍好的無綫劇集包括《法證先鋒Ⅳ》、《堅離地愛堅離地》、《丫鬟大聯盟》以及《牛下女高音》等,都分別需要換角重拍、抽起又或是變成「倉底貨」。雖然最近無綫決定將由她擔任女主角的《牛下女高音》,從「倉底貨」變成台慶劇之一,並安排於10月7日首播,但心穎仍然未知會否為新劇宣傳,甚至大家關心的,她會 ...
傳?

街市邊條賓妹同你講?



回覆 引用 TOP

其實我覺得心穎一直逃避緊,
佢四月單野爆左出黎之後,
就好似完全消失左咁,
佢話唔再做幕前係因為馬明決心分手同驚返到黎會俾人指指點點,
其實講真,一次不忠,百次不容,
佢唔可以怪馬明囉!
至於驚返到黎會俾人指指點點,
佢當初正式出黎認錯,有D誠意,人地可能會好快原諒佢,
而唔係話一出事就走佬去美國,
佢咁只會一世抬唔起頭做人。



[隱藏]
 
轉行賣床單


回覆 引用 TOP

可以簽床單 分分鐘仲好搵


回覆 引用 TOP

床單咁正?


回覆 引用 TOP

究竟馬明有無扑過心穎


引用:
原帖由 Anunnaki 於 2019-9-15 06:00 PM 發表

除曱甴之外,大家請對其他所有人本著“得饒人處且饒人”和“知錯能改,善莫大焉。”的心態。
祝黃小姐以後幸福!
冇得原諒



再見了.........

回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
好明顯.做乜嘢地產?賣hi吃洋腸先係真


回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
 




 


重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。