列印

[東張西望] 東張西望真係離晒地, 對連日示威暴力活動竟然當完全無發生過

本主題由 yycrab 於 2019-9-17 02:09 PM 關閉

東張西望真係離晒地, 對連日示威暴力活動竟然當完全無發生過 E-mail 此主題給朋友

如果做人只看東張的話, 肯定會簡單好多

熱賣及精選
引用:
原帖由 kuochung 於 2019-9-16 11:52 發表
cctv想轉做HKIS tv?

回覆 引用 TOP

周圍媒體不停講
仲睇唔夠?
要東張西望講埋先開心?

引用:
原帖由 kuochung 於 2019-9-16 11:52 AM 發表
我建議你睇吓 港台電視31 星期一至五早上7:30至8:00《早辰。早晨》, 做得好過《東張西望》多多聲

https://www.rthk.hk/tv/dtt31/programme/thismorning

早辰.早晨 facebook

https://www.facebook.com/%E6%97%A9%E8%BE%B0%E6%97%A9%E6%99%A8-1109610452404291/

天氣、交通消息,報章摘要、社評、重點新聞及網上熱話等

新聞台都現場直播啦, 東張西望又講?
睇下邊到有得食有得玩仲好啦, 日日睇埋D遊行示威無謂野.

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-9-16 13:32 發表
冇錯!

咁先係分工!

J2全港惟一全娛樂零時政免費台!

1969 omega moonwatch見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非omega中置陀飛輪
1999 omega co axial賀歐元及澳門特區20周年
2009 samsung galaxy敢就十年
清潔香港 時代曱命!

回覆 引用 TOP

建議要攪清楚節目性質至好睇, 如果唔係會好失望.
千祈唔好:
睇新聞想要攪笑內容
睇愛回家想要時事新聞
睇8:30-10:30劇想要財經新聞

回覆 引用 TOP

嘲笑下大陸人就最叻。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
引用:
原帖由 kuochung 於 2019-9-16 11:52 AM 發表
全港市民日日食飯,東張都冇講
習慣咗,理鳩佢哋打餐死。
打飽咗就停。🇨🇳🇭🇰

持謬論,棄真理,可憐 ! 可笑 ! 膠字一個;
有理論,冇實踐,可有!可無!垃圾一籮 。
http://uturn-uturn2.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

東張本來係報娛樂新聞 而家報埋時事同社會議題已經9唔x搭8

回覆 引用 TOP

宜家 D 管理處連電視都 『關機大吉』
估吾到你仲未睇夠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-9-16 01:32 PM 發表
沒錯,终日打打殺殺,非常納悶。
俾香港人抖抖氣啦! 其實依家我一睇到果D新聞,多數轉台,因真係好勞氣,傷身。

引用:
公道D講,東張定位“娛樂資訊”,唔講新聞都啱既~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

我都同意,而家太敏感,講下啲民生好過。

回覆 引用 TOP

引用:
咁使唔使罷睇tvb呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→