列印

仲有無人敢請浸大生?揾吾到校長就爆佢玻璃恐嚇佢

本主題由 nc99999 於 2019-9-21 12:17 PM 移動
你可唔可以用返D 廣東話寫, 好難睇得明呀, 大陸柚

呢度5成訪客來自大陸, 4成香港人咋, 唔怪得只有膠POST, 串人留言, 五毛戰士. 寧願IG FB 落廣告

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
校長在場的話睇怕d仆街爆完玻璃就要校長跪玻璃了。

回歸以來  特首一届比届扑街  香港一日比一日失色

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-9-16 05:02 PM 發表 https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28531666#pid506821820
部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,

就日老細叫浸大生ot , 會吾會俾佢敦火燒公司架? ...
一定會,女boss就即時老強,男boss 就爆佢袋。

回覆 引用 TOP

暴徒學堂實戰考核實測試演習啫
所以校長唔使喺度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港自信的羔羊 於 2019-9-17 12:07 AM 發表

只可以話
校長抵死
唔係我哋要放過未來主人翁,
喺未來主人翁放過香港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 2019-9-16 08:45 PM 發表
好過請藍絲廢老,日日番工等收工!!!
好過曱甴返工都無得返,食曱甴屎。😁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2019-9-16 09:00 PM 發表
香港社團五大新勢力,港大,中大,城大,浸大,嶺大排名分先後
科大好似相對正常

回覆 引用 TOP

個學生係咪學過爆隔呢?職業匪徒?

回覆 引用 TOP

學校應該立即開除這名學生學籍並立即報警。干犯威脅和刑毀罪,要收監

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 voyagehk 於 2019-9-16 11:13 PM 發表

係丫,人地做慣手勢
btw 影唔到樣?
放心啦,大學曱甴在自己學校打砸,好容易肉搜出來!!!

回覆 引用 TOP

其實可能道門無鎖的,不過人地習慣爆門,打爛玻璃,唔識拎門鎖

回覆 引用 TOP

應屆香港嘅大學生唔死都冇撚用。
你班廢物向警員掟磚頭是否要警員執番起磚頭掟番你地?咁先叫適當武力?你地喪心病狂掟汽油彈咁警員有冇可能執起地上燃燒緊嘅汽油掟番你地?
每個人遲早會死,但你班廢物就選擇早死,仲要全港市民提早陪葬,所以當有一日大限降臨時無辜嘅市民必定要令你地慘死。

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-9-16 05:02 PM 發表 https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28531666#pid506821820
部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,

就日老細叫浸大生ot , 會吾會俾佢敦火燒公司架? ...
燒左未一了百了囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2019-9-16 10:41 PM 發表

講下好啦
煽動人地出來衝
自己玩失宗
精人出口

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]