• 瀏覽: 48,491
  • 回覆: 755
  • 追帖: 5
本主題由 nc99999 於 2019-9-21 12:17 PM 移動
引用:
原帖由 半夜默默的臂彎 於 2019-9-16 09:00 PM 發表
香港社團五大新勢力,港大,中大,城大,浸大,嶺大排名分先後
未來要冠名恐怖XX大學

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-9-16 05:02 PM 發表 https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28531666#pid506821820
部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,

就日老細叫浸大生ot , 會吾會俾佢敦火燒公司架? ...
我罷課!俾唔俾我合格!俾唔俾畢業證書!唔俾拆左你間學校

回覆 引用 TOP

手法跟之前嘅暴徒打爛地鐵站設施一樣,而早前警方只係路過校園範圍成班帶磚生已經嘈到拆天,相信搜查校園會有大把震撼新聞

手法跟暴動示威者一樣,要徹查

回覆 引用 TOP

有,收數佬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 2019-9-16 09:02 PM 發表

好過班黎香港食綜緩既廢物
你咪又係遲L早!有L人請你吖七頭

回覆 引用 TOP

University of 忽

回覆 引用 TOP

正牌狗西大學生,浸大狗,快D死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-9-16 05:02 PM 發表
https://m.discuss.com.hk/index.p ... 531666#pid506821820
部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,

就日老細叫浸大生ot , 會吾會俾佢敦火燒公司架? ...
最慘就連累,其他正常學生,第時搵工實,,,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 16/9/2019 09:01 PM 發表

請著係呢種員工,公司真慘。。。師兄做看更?番工等收工!
番工唔收工就係正宗on9
唔通你係?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 16/9/2019 09:04 PM 發表

無聊至極。只是蘋果日報員工名單,都是公開的資料
毒果員工係公認既暴徒死曱甴?

我要一個月 返兩日工 不能超過 一小時 一年出48個月糧 先預支三十年人工 用來去 還遊世界 玩完先開工 唔係爆你樽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 2019-9-16 09:02 PM 發表

好過班黎香港食綜緩既廢物
🤭咪又係你班泛民大佬 幫手搞身份證比人  on9仔

引用:
原帖由 knightofzero 於 2019-9-16 08:57 PM 發表

有邊個唔係返工等收工呀?你返工唔係等收工架?你高級D囉,返工等出糧囉!On撚9
佢地唔係等收工
係等收皮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小希子 於 2019-9-16 08:45 PM 發表
好過請藍絲廢老,日日番工等收工!!!
你有工返嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]