• 瀏覽: 2,054
  • 回覆: 11
  • 追帖: 2
想搵液體狀,因為怕膠囊吞到,謝謝!

熱賣及精選
引用:
原帖由 pearlmilktea 於 2019-9-17 09:31 PM 發表

想搵液體狀,因為怕膠囊吞到,謝謝!
我有建議,但聯絡唔到你

可分享有科學根據的健康資訊, 家人二次癌症治療時發現的. 不論你是頑疾, 慢性疾病 定長期病患. 給自己機會了解多些. 對解開目前困境, 可能有幫助呢? 請跟我聯絡.
引用:
原帖由 stptn 於 2019-9-18 10:44 PM 發表

我有建議,但聯絡唔到你
我pm ng 到

引用:
原帖由 pearlmilktea 於 2019-9-18 10:46 PM 發表

我pm ng 到
你電郵比我

可分享有科學根據的健康資訊, 家人二次癌症治療時發現的. 不論你是頑疾, 慢性疾病 定長期病患. 給自己機會了解多些. 對解開目前困境, 可能有幫助呢? 請跟我聯絡.
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 pearlmilktea 於 2019-9-19 10:46 PM 發表

nxxtxxx@yahoo.com
你睇我個人資料,睇下會唔會見到我電郵

看不到呀

引用:
原帖由 pearlmilktea 於 2019-9-19 10:50 PM 發表

看不到呀
我張相有四個中文字,係面書找

我買過褐藻糖膠比家人食,對呢個產品好了解,樓主你有咩問題?

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2019-9-22 12:11 AM 發表

我買過褐藻糖膠比家人食,對呢個產品好了解,樓主你有咩問題?
請問你買邊隻?效果如何

引用:
原帖由 pearlmilktea 於 2019-9-23 09:33 PM 發表

請問你買邊隻?效果如何
極同大醫生技都買過
效果因人而已,不過比醫生說的生命期廷長了三倍時間

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]