[歐美] 全美一叮今季得主(小心劇透)

全美一叮今季得主(小心劇透) E-mail 此主題給朋友

一直有追看今季比賽,直到五十幾分鐘前,傳來賽果………………(若閣下收看明珠台,請自行斟酌是否跳看結果)……………………
多謝網友提醒!以免破壞追看節目心情!

Kodi响第一次出現,已經獲得好評,有興趣,可以睇睇這位看似怪怪的、自閉兼失明年輕人嘅演出。

https://youtu.be/pDPdRYF7hTQ

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
本來比賽當中有位華裔魔術師被視為大熱,形勢直迫上屆冠軍(華裔魔術師)!

可惜………………

回覆 引用 TOP

隨機睇睇觀眾反應

https://youtu.be/ZsZiI53gqzo

回覆 引用 TOP

佢嘅表演係有深度嘅
深到落soul
好有激勵作用

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-9-19 12:43 PM 發表

佢嘅表演係有深度嘅
深到落soul
好有激勵作用
唔係蠃咗先講,演出好有感染力!

首A song for you 雖然冇原曲配樂咁多姿多彩,但唱功十分討好,沒有任何做作!

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-9-19 01:01 PM 發表

首A song for you 雖然冇原曲配樂咁多姿多彩,但唱功十分討好,沒有任何做作!
睇番有關佢訪問,佢真係不擅溝通,只有阿媽在旁協助引導先勉強同陌生人應對到!

上天取走佢一啲能力,又畀番一啲天賦佢!

回覆 引用 TOP

上天関閉了他的門,母親與他奮力打開一片天

引用:
原帖由 ~singsing~ 於 2019-9-19 04:21 PM 發表

上天関閉了他的門,母親與他奮力打開一片天
作為父母,能培養孩子天份,讓佢自食其力,都算安慰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-9-19 01:01 PM 發表

睇左你呢個post先知佢冠軍🏆
啱啱明珠台果集佢初次上台已搞到我喊左出黎

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-9-19 08:28 PM 發表

Sorry! 結果係香港時間今早才知,冇預計做了劇透!

大概3個幾月前見到佢出現,應定佢係超班馬,曾經諗過,會唔會因為同情佢失明及自閉,先有咁諗法!

直到佢响半準决賽出現,唱Simon & Garfunkel - Bridge over Troubled Water ,更加應定冠軍係佢,所有評判對佢一致好評,而Simon Cowell罕有激讚佢,响佢首次演出之後,話呢世都記得佢嘅表演:「And your voice is absolutely fantastic. You have a really beautiful tone and thank you so much for trusting us on this show. And I am gonna remember this moment in the rest of my life.」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 銦cdr 於 2019-9-19 08:28 PM 發表

之前睇咗十幾個youtuber對佢首次演出反應,好多都响聽完Kodi唱咗兩句已經好大反應,有啲即時起雞皮(goosebumps),女嘅喊咗出嚟,睇到攞golden buzzer喊到收唔到聲…………

回覆 引用 TOP

唔係馬後炮, 睇完佢A SONG FOR YOU, 如果唔係有其他差池, 佢一定冠軍, 
再聽埋BRIDGE OVER TROUBLE WATER, 肯定
原來佢有係細PUB唱歌, 係YOUTUBE 睇到佢唱 QUEEN 嘅SOMEBODYTOLOVE
都好正

引用:
原帖由 RicksLo 於 2019-9-19 11:35 PM 發表

唔係馬後炮, 睇完佢A SONG FOR YOU, 如果唔係有其他差池, 佢一定冠軍, 
再聽埋BRIDGE OVER TROUBLE WATER, 肯定
原來佢有係細PUB唱歌, 係YOUTUBE 睇到佢唱 QUEEN 嘅SOMEBODYTOLOVE
都好正 ...
英雄所見略同,之前都有睇佢啲片同follow 佢instagram!

曾經擔心華裔魔術師會威脅佢,加上Taylor Butler演出、又係少年癌症康復者,又有Simon Cowell 嘅加持!…………

所以一知結果,就有衝動出帖

引用:
原帖由 Luci.fer 於 2019-9-19 11:44 PM 發表

英雄所見略同,之前都有睇佢啲片同follow 佢instagram!

曾經擔心華裔魔術師會威脅佢,加上Taylor Butler演出、又係少年癌症康復者,又有Simon Cowell 嘅加持!…………

所以一知結果,就有衝動出帖 ...
KODI LEE 攞冠軍應該實至名歸嘅, 唔關佢失明加上AUTISM事, 佢把聲好厚, 同埋歌路合晒SIMON
口味, 唔係模仿原唱, 唔好卡拉OK, 要有自己風格

引用:

我每次睇返都喊感覺佢唱俾佢媽媽聽

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。