[Q&A] 東京廸士尼 (非海洋)人潮問題

東京廸士尼 (非海洋)人潮問題 E-mail 此主題給朋友

其實下午 3-4 點先入場, 會否較上午冇咁多人?
我發現去親廸士尼既人都好似選擇上午12點前入場, 通常呢段時間最迫人.

熱賣及精選
引用:
原帖由 eb1815 於 2019-9-19 07:48 PM 發表

其實下午 3-4 點先入場, 會否較上午冇咁多人?
我發現去親廸士尼既人都好似選擇上午12點前入場, 通常呢段時間最迫人.
當你有10樣設施要玩, 開門頭一個鐘可玩4個 之後6個鐘都未必玩到4個 直到6pm後會無乜人

回覆 引用 TOP

去得迪士尼都係預左一日時間,多數都係一是入場玩到夜晚~

人可以失敗好多次,但一定要臝最後一次.

回覆 引用 TOP

唔好
太晏入去無fast pass攞

引用:
原帖由 kbbrynt8 於 2019-9-19 09:35 PM 發表

唔好
太晏入去無fast pass攞
因為一家大細去, 要一早排隊等入場去搶 fast pass 應該有d困難, 所以諗住試下黃昏去, 可能到時冇咁多人.

引用:
原帖由 eb1815 於 2019-9-19 10:10 PM 發表

因為一家大細去, 要一早排隊等入場去搶 fast pass 應該有d困難, 所以諗住試下黃昏去, 可能到時冇咁多人.
唔洗搶
relax
我9月2日星期一啱啱去完
都好驚好多人
我10am入到去
都唔算好多人
可以即刻攞怪獸公司fast pass
130pm可以番去玩
中間去玩其他野
城堡唔洗排隊
其他普通games都係10幾20分鐘
反而睇完430pm parade
好多games都要排30min up
城堡都要排隊上去
所以唔係愈晏入愈少人
睇下其他師兄師姐有咩經歷
希望可以幫到你

回覆 引用 TOP

可以上網睇下當日預計入場人數先
再上網睇下攻略
劃定自己想玩既遊戲
Download定個apps即時睇每個遊戲既排隊時間
就連園內某d餐廳都可以預先book定
咁可以更加容易預時間
一家大細去做定功課其實真係差好遠

回覆 引用 TOP

吓 三四點先入去 咁去黎做咩呀 不如唔好去啦 

我是鳳凰我是豬

回覆 引用 TOP

唔知你咩月份去, 
但係夜晚無左太陽會好凍

回覆 引用 TOP

剛剛13號去完,朝早大約十點入場,人算OK,因為今個月先有特別巡遊,入到去先坐低睇巡遊,朝早還好,下晝三點後人少左,世界真細少都係排20分鐘,SPACE MOUNTAIN大約50分鐘,到傍晚有好多人等夜場入場,當然都有人走

夜場唔知情況,因為趕返出市區約左朋友

回覆 引用 TOP

主題標籤 #東京
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。