F1A3 @11,200km

F1A3 @11,200km E-mail 此主題給朋友

就快玩完lu.......

附件

IMG_20190921_114245.jpg(271.63 KB)

2019-9-21 12:40 PM

精選汽車
引用:
原帖由 NorrisHKman 於 2019-9-21 12:40 PM 發表

經常揸得好激? 有無蝕得咁快呀

好時年,大家俾佢評價都係有人話好有人話唔好但係話佢超班就好似冇乜

引用:
原帖由 NorrisHKman 於 2019-9-21 12:40 PM 發表

你日日玩飄移嗎?

咁誇張,一年就要換全新呔

引用:
原帖由 boy25 於 2019-9-21 12:43 PM 發表

經常揸得好激? 有無蝕得咁快呀
+ 前輪@FF車 (四環 8K 1500kg)
+  keep住 冷軩 38psi
+ 行石屎路多 (>75% 路段)
+ Bilstein B6
+ 極少量熱血 (大部份時間塞燈位)(冇急刹車)

= 就快要換軩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gerson161 於 2019-9-21 01:12 PM 發表

咁誇張,一年就要換全新呔
低咪車,約3年

引用:
原帖由 花生之友 於 2019-9-21 01:05 PM 發表

你日日玩飄移嗎?
我係日日逼隧巴嘅......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hhaannggsseenng 於 2019-9-21 01:02 PM 發表

好時年,大家俾佢評價都係有人話好有人話唔好但係話佢超班就好似冇乜
GY 要分
美系 (我唔太熟悉)
歐系 (如 F1A2/3/5, EGP, etc.....)
日系(incl east asia, 如 F1D5)

日系 goodyear 及 dunlop 其實係 sumitomo (亦包有 falken)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NorrisHKman 於 2019-9-21 01:18 PM 發表

低咪車,約3年
今次想試咩牌子

Tesla跟車來嗰條就係好時年

回覆 引用 TOP

應該就係美系,日系住友間廠好似都冇咩做過有好嘢出

回覆 引用 TOP

我揸25km 都要換新軚

引用:
原帖由 gerson161 於 2019-9-21 01:27 PM 發表

今次想試咩牌子
F1A5 or CPC6 or Ventus S1 evo3
睇價錢啦

有冇人知香港邊度有hankook行貨賣?
我見 A4 (8W)大昌用 s1 evo2 做雞軩出廠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fookyoo 於 2019-9-21 01:59 PM 發表

我揸25km 都要換新軚
如果係 GY 行貨
好似可以 90日內 1换1

回覆 引用 TOP

39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。