香港人加油!

香港人加油! E-mail 此主題給朋友

希望你地日後會明白
https://youtu.be/mq_wgL0VcEA

熱賣及精選
黃絲口中講良知真係難聽過粗口

你講完良知 係唔會令你變得有良知d

反党反国就是沒良知,真希望警察可以打撚死多d这些反党反国曱甴,現在警察只是打死了小量,希望能夠多点黃💩屍体發現案出現,再者,香港人出名勤力,每週应工作7天和每天应工作十八小時才可

一個有良知ge香港人響街頭叫人唔好暴動同清潔香港,係會被暴徒打,剔頭,淋紅油,搶手機,
好心曱甴仔就唔好搶左良知e個詞啦,響你地口中講出來真係難聽過粗口

引用:
原帖由 2000fun123456 於 2019-9-22 12:44 AM 發表

他們斷送自己前途,為我們爭取民主,甘願為我們擋子彈。

他們是這個時代選中的一群!

他們不曱甴,而是有良知的香港人!

如果有個陌生人用自己的生命為你擋子彈,你會有咩感受?你會覺得他是曱甴嗎?

他們是香港社會的未來主人翁,多謝你們為香港一國兩制作出的貢獻!

永不會忘記林鄭月娥,她的仔女不是香港護照,竟然還說愛國愛港! ...
無知當係良知,

先至係問題所在!

無知的破壞力

實在太可怕了!😱😱😱

你用邪惡嘅手法去毀謗正義
你用霸道嘅批鬥來誣蔑民主
要呢堆曱甴為香港爭取民主?真係多謝曬

引用:
原帖由 2000fun123456 於 2019-9-22 12:44 AM 發表

他們斷送自己前途,為我們爭取民主,甘願為我們擋子彈。

他們是這個時代選中的一群!

他們不曱甴,而是有良知的香港人!

如果有個陌生人用自己的生命為你擋子彈,你會有咩感受?你會覺得他是曱甴嗎?

他們是香港社會的未來主人翁,多謝你們為香港一國兩制作出的貢獻!

永不會忘記林鄭月娥,她的仔女不是香港護照,竟然還說愛國愛港! ...
唔知你講乜,有人為我擋過子彈嗎?
我只見到班曱甴四處撩事鬥非、圍打不同政見人士、放火、放燃燒弾。唔俾$跳閘入地鐵,打爛地鐡D嘢、粗囗爛舌,仲夠唔夠。

知你份工係做文宣,但正如你標題所說,良知更重要呀!收手啦!

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-9-22 01:53 AM 發表

無知當係良知,

先至係問題所在!

無知的破壞力

實在太可怕了!😱😱😱
講得太好了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-9-22 01:53 AM 發表

無知當係良知,

先至係問題所在!

無知的破壞力

實在太可怕了!😱😱😱
無知當係良知,講得好
以愛之名,做非愛之事

On9見得多,讚小強真係未見過會唔會再讚埋D老鼠同蟲

曱甴死全家世上最喪盡天良的香港曱甴及仆街記者

死曱甴你點會有良知?

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

我冇叫过佢帮我挡子弹

你不如直接講粗口啦 良知呢d字眼曱甴配用?

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。