去一轉旅遊返來快無左半條命

本主題由 tman_human 於 2019-9-23 11:43 PM 移動

去一轉旅遊返來快無左半條命 E-mail 此主題給朋友

四日三夜中國西安遊.每天都係早出晚歸.今日返到累到命都無
好多老外,八大奇蹟之一—-秦始皇兵馬俑

人擠人,似我這種溫和型性格真不適合去人多嘅地方.全程俾人推著走.好在🈶️人保護如果唔係我自己去要崩潰.人人都擠到最前方影像

第二次去西安.第一次係2003年公幹去.離宜家整整16年時間.第一次去睇兵馬俑,到處都是人頭攢動.行一步都好困難
中國史上第一個統治六國的秦始皇!完成天下一統.千古一帝的寶號非他莫屬

圖二香紳們睇下似唔似梁家輝.還有左下角↙️似不似黃曉明

華清宮—中國古代四大奇女子之一的楊貴妃.楊貴妃以胖為美.158身高120斤左右.深得皇帝寵愛.

西安事變活捉蔣介石的地方和他居住辦公的地方

熱賣及精選
亞姐勁 !
不過今時今日,可以去網上作虚擬旅遊了
https://www.youtube.com/watch?v=LcsN30M32iA
https://www.youtube.com/watch?v=EsjZGuzSmIE

旅遊帖放在人女心事?

引用:
原帖由 soule 於 2019-9-22 04:00 PM 發表

西安事變活捉蔣介石的地方和他居住辦公的地方 ...
寫嘢寫到一舊舊, 都唔知寫咩。
進修下啦!

原來你嘅心事就係去旅行

引用:
原帖由 soule 於 2019-9-22 04:00 PM 發表

西安事變活捉蔣介石的地方和他居住辦公的地方 ...
Icon想點?

再見了.........
支持亞姐 !
D 網友唔識你 , 所以有陌生之感 !
人之常情啊 !
寫不倒的文章是俗的;
談不倒的情愛是苦的。
只有嘗過戀愛的人,寫過情詩的人
才會欣賞雖是平凡雜亂的字句,但
卻藏著作者的真實體會,真正的情
懐。我也是如樓主般喜歡寫作。

其實去到甘遠 係好趕

引用:
原帖由 necro123 於 2019-9-22 05:03 PM 發表

其實去到甘遠 係好趕
不單止係趕.關鍵去旅遊景點人頭湧湧、根本就係俾人推著行。

引用:
原帖由 soule 於 2019-9-22 05:06 PM 發表

不單止係趕.關鍵去旅遊景點人頭湧湧、根本就係俾人推著行。
呢個肯定嫁啦 去十次十次都多人 不過你當去食野囉 同埋避暑

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-9-22 04:55 PM 發表

支持亞姐 !
D 網友唔識你 , 所以有陌生之感 !
人之常情啊 !
寫不倒的文章是俗的;
談不倒的情愛是苦的。
只有嘗過戀愛的人,寫過情詩的人
才會欣賞雖是平凡雜亂的字句,但
卻藏著作者的真實體會,真正的情
懐。我也是如樓主般喜歡寫作。 ...
多謝師哥支持!我宜家都誤會太過計較
人地點講係佢地嘅事,我只會用自己的方式活著
我從來不需要睇人地面色做人,就如下話哉所有雜亂文字背後嘅心情只有自己可以體會
人每天都有不同的變化,比如你嘅所見所聞及一些人地覺得微不足道的事在我這裡都是大事
我只不過紀錄緊自己嘅生活
至於應該擺係邊一個位置不重要
重要嘅係一種心情
謝謝你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-22 04:53 PM 發表

Icon想點?
單純放幾張照片無咩點

引用:
原帖由 kerogoo 於 2019-9-22 04:38 PM 發表

原來你嘅心事就係去旅行
去旅遊之後都有心事嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bg699 於 2019-9-22 04:27 PM 發表

寫嘢寫到一舊舊, 都唔知寫咩。
進修下啦!
收到,如果你覺得有問題可以俾寶貴意見.謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 布魯斯Z韋恩 於 2019-9-22 04:18 PM 發表

旅遊帖放在人女心事?
因為我係女人

回覆 引用 TOP

72 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。