做警察真係好, 人工高, 社會地位又高

本主題由 nc99999 於 2019-9-23 12:50 PM 移動

做警察真係好, 人工高, 社會地位又高 E-mail 此主題給朋友

又有宿舍, 又有官威, 人工跟MPS,

性價比高, 中學畢業就可以投考

三穴 男人最愛
熱賣及精選
仲可以周街打人悿

係,仲可以周街打人

請不要再發假消息污染討論區
咁去考囉~咁樣可以多一個人維持治安。

打人,杀人无罪

重日日有OT

简直爽丫丫

引用:
原帖由 nigolden 於 2019-9-22 06:02 PM 發表

你唔考?定基本資格都無?

引用:
原帖由 byekuk11 於 2019-9-22 06:05 PM 發表

仲可以周街打人悿
做曱甴除咗打人,仲可以週街放火

好仔唔當差
尤其是現在的香港警察

引用:
原帖由 歡喜道人今生 於 2019-9-22 06:32 PM 發表

打人,杀人无罪

重日日有OT

简直爽丫丫
法例就係賦予警察可以用武力執法,對付違法及反抗拒捕人士

有條鐵地位咩,有牌爛仔,有條片見佢哋比二個白衣人喝鬧話無九用,聲都唔敢聲

引用:
原帖由 如月釋臣 於 2019-9-22 06:32 PM 發表

好仔唔當差
尤其是現在的香港警察
好仔唔讀書先啱,返學學做暴徒

引用:
原帖由 nigolden 於 2019-9-22 06:02 PM 發表

係囉!你今日考咗未?

回覆 引用 TOP

引用:

仲可以伸張正義打曱甴,呢個先係重點!如果速龍小隊請人,我唔收人工都去申請做!

咁你拿拿聲去考啦!

支持加警察人工,嚴懲暴徒。狠狠地打甲甴,為香港除蟲。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。