救命阿,我死緊啦,和同事玩遊戲我輸左,要.....

救命阿,我死緊啦,和同事玩遊戲我輸左,要..... E-mail 此主題給朋友

來緊星期6,我死緊啦。我輸左要著黑生,黑褲,頭盔,口罩走到差館門口到大叫,五大訴求,XX不可,時代革命,光復香港。仆街,一定比警察拉,留案底。

屌,好撚想縮沙,縮沙要賠錢,仆佢個街,早知唔玩。同事話到時跟係我後面 睇我做完。我應該點做?

另外一個同事好好多,佢同我一樣輸左,淨係要去著白生 走去遊行隊伍到大叫 我係中國人,講一句就得。

熱賣及精選
立定遺囑

大家都係五毛,都係亂講野,唔洗咁認真。

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2019-9-23 08:28 PM 發表

立定遺囑
我唔想比黑警打死阿

警察唔會打死人,放心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-9-23 08:41 PM 發表

我唔想比黑警打死阿
咁比女暴徒打死,死前揸下波抽水,一路好走

回覆 引用 TOP

驚俾黑衣暴徒打死好過啦。

回覆 引用 TOP

自首啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2019-9-23 08:28 PM 發表

立定遺囑
係著白衫嗰個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-9-23 07:55 PM 發表

來緊星期6,我死緊啦。我輸左要著黑生,黑褲,頭盔,口罩走到差館門口到大叫,五大訴求,XX不可,時代革命,光復香港。仆街,一定比黑警打死,跟手拉埋,留案底。

屌,好撚想縮沙,縮沙要賠錢,仆佢個街,早知唔玩。同事話到時跟係我後面 睇我做完。我應該點做?

另外一個同事好好多,佢同我一樣輸左,淨係要去著白生 走去遊行隊伍到大叫 我係中國人,講一句就 ...
我相信你同事會慘啲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-9-23 07:55 PM 發表

來緊星期6,我死緊啦。我輸左要著黑生,黑褲,頭盔,口罩走到差館門口到大叫,五大訴求,XX不可,時代革命,光復香港。仆街,一定比黑警打死,跟手拉埋,留案底。

另外一個同事好好多,佢同我一樣輸左,淨係要去著白生 走去遊行隊伍到大叫 我係中國人,講一句就 ...
你再雙倍同佢賭 叫佢咩都唔洗戴 浄係普通市民行埋去示威者身邊叫 (支持警察執法)頂到廿秒冇比人圍打當佢贏囉

5426 31-01-2014
16:09  孖寶半全膽 星期五 1 墨爾本雄心 (主) 對 FC悉尼 (客)
半場
    0:1
全場
    2:1
星期五 2 珀斯光輝 (主) 對 墨爾本勝利 (客)
半場
    0:1
全場
    1:1 $5
$180.00 $17,217.50

回覆 引用 TOP

唔緊要啦,有天使安慰補償番

回覆 引用 TOP

記得拍成片post上來

回覆 引用 TOP

如果你著蓝衫喺班曱甴面前大叫支持警察就一定死能硬!

回覆 引用 TOP

引用:

身在福中不知福!
你同事就慘,肯定俾人打到變豬頭!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。