• 瀏覽: 12,472
  • 回覆: 84
本主題由 Sampras.l 於 2019-12-1 08:38 PM 移動

地球突然遭受宇宙暴風襲擊,全球驚現能源危機,人類安危遭受突發威脅。精英太空人羅伊麥克布萊德(畢比特 飾) 與一眾太空組員受命前往火星基地,探查有關暴風的真相。 羅伊到了基地後,長官告訴他16年前失蹤的父親(湯美李鍾斯 飾)當年執行一個高度機密的實驗, 前往外太空尋找智慧生物,手上更有一種足以摧毀太陽系生物的原料,他必須踏上一個尋父的無邊旅途, 國家不惜工本,甚至預備犧牲最後一艘可達太陽系邊緣的太空船,拆解人類災難的筒中玄機,誓要達成史無前例最不可能的星際任務......

轉貼: WMOOV

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=b2r3HrOasY4進入香討影片區

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2019-10-24 11:21 PM ) 參與人數 49

1. 不能不看

2 (4.08%)

2. 建議一看

10 (20.41%)

3. 一看無妨

7 (14.29%)

4. 可看可不看

8 (16.33%)

5. 不建議看

22 (44.90%)

感覺好似文戲比較多, 唔係<引力邊緣>或者<火星任務>嗰種太空歴險故事.....
為免中伏, 都係睇下網友評價先決定睇唔睇!

回覆 引用 TOP

都唔知睇2D定3D好,等大家報告

今晚K11 IMAX, 期待中

回覆 引用 TOP

而家睇緊 幾悶下

訓教一流

回覆 引用 TOP

唔係掛,係真唔真吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鋼門花蝴蝶 於 2019-9-25 09:17 PM 發表

都唔知睇2D定3D好,等大家報告
無3D

引用:
原帖由 mic2008 於 2019-9-26 04:42 PM 發表

無3D
一陣去睇2D,睇下訓唔訓得著先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rosicky828 於 2019-9-26 03:17 PM 發表

而家睇緊 幾悶下
師兄睇完成套戲覺得如何呢??

一個普通太空人嘅普通故事 我瞓著好多次

引用:
原帖由 jelly1980 於 2019-9-26 06:38 PM 發表

師兄睇完成套戲覺得如何呢??
當半文藝片睇可以

伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏

食完飯再講下有幾伏!

睇左等於無睇,一個太空人的內心獨白,9成講1成做,40分都比多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fun君 於 2019-9-26 09:47 PM 發表

伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏伏

食完飯再講下有幾伏!
又唔可以話伏,因為睇之前都知道呢部係會拍得比較”文藝”

如果你係brad pitt fans,都值得睇。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]