• 瀏覽: 13,522
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
如題

Baby, I'm dancing in the dark, with you between my arms
Barefoot on the grass, listening to our favorite song

投票項目 ( 多選 : 最多可選 2 項 , 截止時間為 2019-10-31 11:59 PM ) 參與人數 396

1. 最好-唐詩詠《不懂撒嬌的女人》凌禹勤

6 (1.09%)

2. 最好-李佳芯《BB來了》唐恬兒

22 (3.99%)

3. 最好-李施嬅《金宵大廈》章瑋/楊玉華

366 (66.30%)

4. 最差-唐詩詠《不懂撒嬌的女人》凌禹勤

102 (18.48%)

5. 最差-李佳芯《BB來了》唐恬兒

52 (9.42%)

6. 最差-李施嬅《金宵大廈》章瑋/楊玉華

4 (0.72%)

一向看好李施嬅,時裝古裝都漂亮又有貴氣!

香討不嬲都係“死”者為大....

回覆 引用 TOP

冇得投黃心x

回覆 引用 TOP

施嬅

回覆 引用 TOP

施嬅最好!

回覆 引用 TOP

試試諗下如果唐C同Ali 拍金宵大廈, 一定handle 唔到Coco姐嘅角色, 唐C妹仔格唔夠姣, Ali小三格做情婦就得, 兩個又冇古典韻味, 上唔到大枱

引用:
原帖由 港女愛臘腸 於 2019-9-28 08:00 AM 發表

試試諗下如果唐C同Ali 拍金宵大廈, 一定handle 唔到Coco姐嘅角色, 唐C妹仔格唔夠姣, Ali小三格做情婦就得, 兩個又冇古典韻味, 上唔到大枱
如果搵樓主偶像黃翠如
又hand唔handle到Coco姐角色?

都唔明白啲無聊人做乜野要為咗無線搞果個小圈子選舉咁上心?都冇其他電視台參予乜嘢視帝視后笑料一則喇!最多叫做TVB視帝視后有乜嘢好討論嘥氣!

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2019-9-28 09:06 AM 發表

都唔明白啲無聊人做乜野要為咗無線搞果個小圈子選舉咁上心?都冇其他電視台參予乜嘢視帝視后笑料一則喇!最多叫做TVB視帝視后有乜嘢好討論嘥氣! ...
因為有啲無聊人唔抵得
自己偶像跌落二線冇劇播
又玩假民主投票
引人抽插自己偶像對手
係邊個就自己對號入座啦

引用:
原帖由 樣衰翠如 於 2019-9-28 08:50 AM 發表 

如果搵樓主偶像黃翠如
又hand唔handle到Coco姐角色?
唔好搵件垃圾同演技神級既施嬅比較 , 盞映衰晒

點解話李施嬅越級挑戰呢?她比唐詩詠李佳芯早得多做女一

誓撐Ali

引用:
原帖由 LEE1989 於 2019-9-28 09:10 AM 發表

誓撐Ali
咁臭魚呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 septemberchan 於 2019-9-28 09:09 AM 發表

唔好搵件垃圾同演技神級既施嬅比較 , 盞映衰晒
但樓主覺得翠如B演技神級
好重古典韻味㗎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]