• 瀏覽: 8,679
  • 回覆: 64
十一香港票房,祖國收36萬,攀登者收12萬,祖國咁多人包場都係假期一般般,頭5都入唔到,之後星期4小丑一上,兩片死硬,其實香港市場細,大陸市場咁大,無論係咁細香港市場上

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
香港會上中国机長嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aa77271177 於 2019-10-2 10:39 AM 發表

十一香港票房,祖國收36萬,攀登者收12萬,祖國咁多人包場都係假期一般般,頭5都入唔到,之後星期4小丑一上,兩片死硬,其實香港市場細,大陸市場咁大,無論係咁細香港市場上 ...
尋日有電影院開咩?
我想去深圳睇電影都去唔到啦

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-10-2 02:07 PM 發表

要好有勇氣至得,點知班人渣暴徒會唔會放火燒戲院架,生人勿近呀呢班禽獸
長毛寶寶收左110萬

回覆 引用 TOP

攀登者昨天我見大部份戲院只開一埸。我今早看了。真心、不錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s336990 於 2019-10-2 02:35 PM 發表

尋日有電影院開咩?
我想去深圳睇電影都去唔到啦
返香港睇啦,香港有戲睇噃,我尋日都睇左攀登者⋯⋯

我最出色,英雄本色!!
引用:
原帖由 pgs1301 於 2019-10-2 09:58 PM 發表

攀登者係首映睇,今日睇中國機長嗰套,全程無尿位,特別係衝入氣流,刺激到呀,正呀
唔怪得三巨頭嘅攀登者會評分較低
因為啲激位太super man喇,而片中想表達嘅傳承及克服困境、責任心,都要慢慢品,會蝕一啲章
我原本睇攀登者評7.5-8分,依家機長值8-8.5分,攀登者要降一分
唔知得分最高嘅我和我的祖國有幾勁,搵日去睇

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-10-2 02:07 PM 發表

要好有勇氣至得,點知班人渣暴徒會唔會放火燒戲院架,生人勿近呀呢班禽獸
你真係想像力豐富!!!

我最出色,英雄本色!!
引用:
原帖由 pgs1301 於 2019-10-2 09:58 PM 發表

場次少,今日小丑上,票房宣告死亡,應該好快下映,要睇就快

引用:
原帖由 aa77271177 於 2019-10-2 10:39 AM 發表

十一香港票房,祖國收36萬,攀登者收12萬,祖國咁多人包場都係假期一般般,頭5都入唔到,之後星期4小丑一上,兩片死硬,其實香港市場細,大陸市場咁大,無論係咁細香港市場上 ...
唔仆先奇……

我攞番蝙蝠俠助手羅賓主演套Vertical Limit 好得多!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]