• 瀏覽: 2,269
  • 回覆: 18
巴西國家隊正選、上季3料金手套得主艾利臣比加,於鬥諾域治一役中受傷,現時已經復操,但歐聯主場對薩爾斯堡,以及今輪於晏菲路上演的聯賽對李斯特城,艾利臣比加亦無法上陣。

高普表示:「艾利臣好希望復出,但軍醫團隊還有點擔心,故我不會冒險。但之後英超對曼聯的賽事,他極大可能100%可以出場。」

「另外,中堅祖爾麥迪比於上輪對錫菲聯的聯賽中受傷,雖然情況不算嚴重,但對薩爾斯堡肯定缺陣,甚至之後對李斯特城,或者都要休息。」

https://hk.sports.yahoo.com/news/%E8%89%BE%E5%88%A9%E8%87%A3100-%E5%8F%AF%E9%AC%A5%E6%9B%BC%E8%81%AF-161155768.html

利記好重視同曼聯既比賽

熱賣及精選
如果利記贏不到這樣的曼聯,執粒好過

唔出都照贏曼聯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2019-10-2 05:23 PM 發表

巴西國家隊正選、上季3料金手套得主艾利臣比加,於鬥諾域治一役中受傷,現時已經復操,但歐聯主場對薩爾斯堡,以及今輪於晏菲路上演的聯賽對李斯特城,艾利臣比加亦無法上陣。

高普表示:「艾利臣好希望復出,但軍醫團隊還有點擔心,故我不會冒險。但之後英超對曼聯的賽事,他極大可能100%可以出場。」

「(另外,中堅祖爾麥迪比於上輪對錫菲聯的聯賽中受傷,雖然情況不算嚴重,但對薩爾斯堡肯定缺陣,甚至之後對 ...
曼聯啲前峰.....射中龍先講啦

引用:
原帖由 louie186 於 2019-10-2 05:23 PM 發表

「另外,中堅祖爾麥迪比於上輪對錫菲聯的聯賽中受傷,雖然情況不算嚴重,但對薩爾斯堡肯定缺陣,甚至之後對 ...
可能希望幫手重建球隊

回覆 引用 TOP

其實大部份利迷對於A1出唔出到鬥曼聯係無所謂, 反而更緊張及期望S23出唔出到!
出3號龍都足零封曼聯呢隊屎波啦!

回覆 引用 TOP

Good news

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 khcchk123321 於 2019-10-2 05:45 PM 發表

如果利記贏不到這樣的曼聯,執粒好過
為咗留蘇b,可能放下水

如果曼聯唔小心失分
會唔會又提返陳年英超冠軍歷史

引用:
原帖由 onon425 於 2019-10-2 06:08 PM 發表

曼聯啲前峰.....射中龍先講啦
呢句真,埋門差,把握力低️波都未控穩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柑桔茶 於 2019-10-2 07:30 PM 發表

如果曼聯唔小心失分
絕對會

回覆 引用 TOP

曾貴為英超十三郎君冠軍水魚,怎可忽視其財力、實力、牙力、膠力等背後支持,所以利記是必須要認真地看待!……最好破記錄地100次射門次數好讓全球最高薪水迪迪仔表現神龍踢腳卻甩手球技!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柑桔茶 於 2019-10-2 07:30 PM 發表

如果曼聯唔小心失分
西人又鳩叫18epl, 利記無英超

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2019-10-2 07:10 PM 發表

為咗留蘇b,可能放下水
之前36次射門後魔佬被炒。 今次射35次好喇。 免得條傀儡又被炒。

回覆 引用 TOP

曼联話要零封利記架

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]