• 瀏覽: 1,954
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
想問問最近還完IVA2個月左右,如果申請信用卡得唔得?之前欠渣打,安信,AEON,中銀,但已還晒。所以欠款都係紅HSBC自動轉帳還,從來都無欠HSBC錢。想問申HSBC卡機會大唔大?係未問環聯TU咩級。
謝謝
利申:用左HSBC自動轉帳出糧10年以上

熱賣及精選
引用:
原帖由 ck689 於 2019-10-4 02:51 PM 發表

想問問最近還完IVA2個月左右,如果申請信用卡得唔得?之前欠渣打,安信,AEON,中銀,但已還晒。所以欠款都係紅HSBC自動轉帳還,從來都無欠HSBC錢。想問申HSBC卡機會大唔大?係未問環聯TU咩級。
謝謝
利申:用左HSBC自動轉帳出糧10年以上 ...
試下申請安信 , 老破過兼破時有差佢錢 , 解破後再申請都批

引用:
原帖由 chantony8088 於 2019-10-4 09:24 PM 發表

試下申請安信 , 老破過兼破時有差佢錢 , 解破後再申請都批
好的,謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chantony8088 於 2019-10-4 09:24 PM 發表

唔好意思,唔記得問,你老破後幾耐先申請?thx

HSBC 可以試下,既然已經攪掂,即使TU低D,如果係長期客仔唔係無機會。如果唔得先申請AEON

以上分析純粹本人斷估
並沒有任何理性或非理性根據
請勿隨意跟隨或參考
投資或投機可升可跌,可導致虧損或盈利
投資或投機前可參考所謂專家意見
專家對各下的投資盈虧並沒有任何責任
如有需要,可高聲呼叫『唔好』向大戶救助

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ck689 於 2019-10-5 02:13 PM 發表

唔好意思,唔記得問,你老破後幾耐先申請?thx
解破後大約2個月後

回覆 引用 TOP

要去洗底

回覆 引用 TOP

應該唔得啦 iva慘過破產

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]